Foto på lerret - Fotolerret fra egen bilde

Pris fra

389 NOK

Har du et eget bilde, for eksempel et fotografi du har tatt, et bilde du har funnet på nettet eller en illustrasjon, kan vi hjelpe deg å trykke det som lerretsbilde. Les mer om filstørrelse og format.

Følg instruksjonene i arbeidsflyten til høyre for å laste opp bildet ditt, få kvaliteten vurdert, beskjære og redigere bildet samt bestille. Du kan også velge å få kostnadsfri personlig hjelp, da sender du oss en melding med instruksjoner og ønsker samt kontaktopplysninger. Våre bilderedigerere sender deg deretter korrigeringene i en e-post. Å velge personlig hjelp og sende en forespørsel regnes ikke som en bestilling, bestillingen gjør du når du har fått tilbake korrigeringene. Hvis du har hastverk, anbefaler vi at du velger å bestille direkte, en forespørsel til oss forlenger bestillingsprosessen med opptil tre arbeidsdager.

Våre bilderedigerere kan endre farger, legge til eller fjerne objekter, endre proporsjoner og tilpasse bildet ditt på mange ulike måter. For disse tjenestene debiterer vi 380 kr per time.

Se eksempler på bildearbeid

Last opp bildet ditt, velg ”Jeg vil ha personlig hjelp” og oppgi kontaktopplysninger og informasjon om ønskene dine til høyre, så kommer vi tilbake til deg. Vi kontakter deg vanligvis innen 1-2 arbeidsdager, men det kan ta litt lengre tid hvis arbeidsbelastningen er høy. Jo mer detaljert informasjon du gir om ønskene dine, jo raskere kan vi hjelpe deg. Det er gratis og uten krav til bestilling å sende inn en forespørsel til oss. Hvis bildearbeidet medfører en ekstrakostnad, får du et prisoverslag fra oss.

Vi har flere tusen motiver i vårt sortiment, men finner du likevel ikke det du søker, kan du lete hos bildebyrået Dreamstime. Vi debiterer 192 NOK (inkl. mva) per kjøpt bilde fra Dreamstime, og denne avgiften betaler du i forbindelse med bestillingen. Kontakt oss og oppgi bildets id-nummer, så hjelper vi deg. Vi kan også gjøre endringer i motiver i sortimentet vårt, for eksempel endre farger og fjerne objekter.

Spørsmål? Send oss en e-post på custom@photowall.no.

Vår lerretsduk er i 100 % bomull. Du kan bestille lerretsduken med eller uten vår smarte gjør-det-selv-ramme. Hvis du vil sette opp lerretet som et bilde på veggen, anbefaler vi at du bestiller en gjør-det-selv-ramme til lerretsduken. Rammens tykkelse er 29 mm.

Du velger selv hvilken type kant du vil ha. Du kan velge hvit, svart eller trykt kant. Med trykt kant fortsetter motivet ut på kantene av bildet. Kanten er den delen av duken som dekker rammen på utsiden av bildet. Kanten er 29 mm bred og legges til i tillegg til de målene du bestiller bildet i. Hvis du bestiller et bilde som er 100 cm x 100 cm, er duken 106 cm x 106 cm inkludert kanten.

Les mer om våre lerretsbilder.

1

Last opp

Start med å laste opp bildet ditt

Ingen fil valgt(Maks 1GB = 1000MB)
Vi tar imot alle bildeformater, som for eksempel tif, jpg, png, eps og pdf. I den automatiske arbeidsflyten kan imidlertid bare jpg, tif og png håndteres. For å trykke et bilde som lerret, må kvaliteten og oppløsningen være tilstrekkelig høy. Les mer om filstørrelse og format.