World Map Detailed

World Map Detailed
Leveringstid:1–4 arbeidsdager
Produkttype:Lerretsbilde (Finnes også som  Fototapet)
Artikkelnr.:e22619
Vi produserer alt ved bestilling, og lerret leveres komplett med monteringsanvisning. Bestillinger som kommer inn på en virkedag, produseres og sendes fra oss senest neste dag. Leveringstiden er 1–2 arbeidsdager. Les mer om vår levering.
Våre gjør-det-selv-rammer er enkle å montere og leveres komplett med monteringsanvisning. Les mer om montering eller se våre monteringsvideoer.
 • 1

  Rammevalg

  Her velger du lerretet vil bli levert med eller uten vår gjør-det-selv-ramme.

  Les mer om vår gjør-det-selv-ramme

 • 2

  Kant

  Vis i 3D

  Velg mellom motiv, svart eller hvit kant på bildet. Kanten er 29 mm (bildets tykkelse). Området innenfor den røde linjen viser bildets forside. Området utenfor den røde linjen viser bildekanten.

 • 3

  Ønsket mål: 

  Angi dine ønskede mål for lerretsbildet (bildets forside, eksklusive kant) i feltet for bredde og høyde. Hvis målene du angir er for store til at bildekvaliteten blir bra, får du en advarsel. Vi anbefaler at du ikke bestiller et større lerretsbilde enn de maksimale målene som angis. Maksimal størrelse for lerretsbilder med vår gjør-det-selv-ramme er 150 cm x 150 cm (+ kant).

  Maksimal størrelse for bare lerretsduk er 500 cm x 150 cm.

 • 4

  Beskjær bilde

  Hvis det er nødvendig å beskjære motivet for å få det til å passe med dine mål, vil du se en beskjæringsrute over motivet.
  Flytt beskjæringsruten så den står over den delen du ønsker å beholde. Den delen av motivet som er markert med skraverte linjer, vil bli skåret bort.

Angi verdien ovenfor for å se totalpris

Prisen på lerretsbildet blir:

NOK 403

Lagt til i handlekurven

Gå til kassen

Vil du endre på bildet?

Våre grafikere kan endre farger, legge til eller fjerne objekter, endre proporsjoner og tilpasse bildet på mange ulike måter. Noter hva du ønsker å endre samt dine kontaktopplysninger i skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg med hvilke endringer som er mulige samt informasjon om pris.