Botany Banana

Botany Banana
Av: Lemon
Leveringstid:1–4 arbeidsdager
Produkttype:Fototapet
Artikkelnr.:e30100
Vi produserer alt ved bestilling, og tapet leveres komplett med tapetlim og monteringsanvisning. Bestillinger som kommer inn på en virkedag, produseres og sendes fra oss senest neste dag. Leveringstiden er 2–4 arbeidsdager. Les mer om vår levering.
Våre tapeter er enkle å montere og fås i to ulike varianter: standard og premium. Standard og premiumtapetet leveres komplett med tapetlim og monteringsanvisning. Limet påføres direkte på veggen, og de nummererte lengdene monteres kant i kant. Alle våre tapeter har en bredde på 45 cm. Les mer om montering eller se våre monteringsvideoer. Les mer om montering eller se våre monteringsvideoer.
 • 1

  Ønsket mål: 

  xAngitte mål passer ikke med motivets proporsjoner. Hvis du vil at motivet skal se realistisk ut, velg "spesialtilpasse bilde", så hjelper våre bilderedigerere deg.

  Angi ønskede mål for fototapetet i feltene for bredde og høyde. Vi anbefaler at du legger til ca. 3-6 cm både i bredden og høyden på veggens mål for å ha litt å gå på ved montering.

  Hvis du vil bruke hele bildet uten å beskjære motivet, setter du et merke i boksen 'Behold originalproporsjoner'. Da kan du bare angi bredde eller høyde, det andre målet endres automatisk i forhold til motivet.

  For å angi både bredde og høyde (det vanligste alternativet) lar du denne boksen stå umerket.

 • 2

  Materiale

  Tapet (standard)
  Fremstilt av non-woven, et formstabilt og slitesterkt materiale. Limet påføres direkte på veggen, og lengdene monteres kant i kant. Tapetlengdene har en bredde på 45 cm.

  Tapet (Premium)
  Fremstilles av non-woven, et formstabilt og slitesterkt materiale. Det påføres med et ekstra lag, som gjør materialet ripebestandig, avtørkingsbart og refleksfritt. Det gir også tapetet en matt finish. Limet påføres direkte på veggen, og de nummererte lengdene monteres kant i kant. Tapetlengdene har en bredde på 45 cm.

  Les mer om materialene her

Angi verdien ovenfor for å se totalpris

Prisen på tapetet blir:

NOK 307/m2

Lagt til i handlekurven

Gå til kassen