Fototapet fra eget bilde eller illustrasjon

Pris fra

NOK 279

/m2

Har du et eget bilde, for eksempel et fotografi du har tatt, en illustrasjon du har laget eller et annet bilde, kan vi hjelpe deg å trykke det som fototapet. Les mer om filstørrelse og format.

Følg instruksjonene i arbeidsflyten til høyre for å laste opp bildet ditt, få kvaliteten vurdert, beskjære og redigere bildet samt bestille. Du kan også velge å få kostnadsfri personlig hjelp, da sender du oss en melding med instruksjoner og ønsker samt kontaktopplysninger. Våre bilderedigerere sender deg deretter korrigeringene i en e-post. Å velge personlig hjelp og sende en forespørsel regnes ikke som en bestilling, bestillingen gjør du når du har fått tilbake korrigeringene. Hvis du har hastverk, anbefaler vi at du velger å bestille direkte, en forespørsel til oss forlenger bestillingsprosessen med opptil tre arbeidsdager.

Våre bilderedigerere kan endre farger, legge til eller fjerne objekter, endre proporsjoner og tilpasse bildet ditt på mange ulike måter. For disse tjenestene debiterer vi 380 kr per time.

Se eksempler på bildearbeid

Last opp bildet ditt, velg ”Jeg vil ha personlig hjelp” og oppgi kontaktopplysninger og informasjon om ønskene dine til høyre, så kommer vi tilbake til deg. Vi kontakter deg vanligvis innen 1-2 arbeidsdager, men det kan ta litt lengre tid hvis arbeidsbelastningen er høy. Jo mer detaljert informasjon du gir om ønskene dine, jo raskere kan vi hjelpe deg. Det er gratis og uten krav til bestilling å sende inn en forespørsel til oss. Hvis bildearbeidet medfører en ekstrakostnad, får du et prisoverslag fra oss.

Vi har flere tusen motiver i vårt sortiment, men finner du likevel ikke det du søker, kan du lete hos bildebyrået Dreamstime. Vi debiterer 192 NOK (inkl. mva) per kjøpt bilde fra Dreamstime, og denne avgiften betaler du i forbindelse med bestillingen. Kontakt oss og oppgi bildets id-nummer, så hjelper vi deg. Vi kan også gjøre endringer i motiver i sortimentet vårt, for eksempel endre farger og fjerne objekter.

Spørsmål? Send oss en e-post på custom@photowall.no.

Du kan bestille tapetet ditt i to forskjellige materialer. Vårt premium og standardmateriale er i non-wovenkvalitet og monteres ved at limet påføres direkte på veggen. Tapetlengdene skal monteres kant i kant.

Lengdene er 45 cm brede. Les mer om materialene her.

1

Last opp

Start med å laste opp bildet ditt

Ingen fil valgt(Maks 1GB = 1000MB)
Vi tar imot alle bildeformater, som for eksempel tif, jpg, png, eps og pdf. I den automatiske arbeidsflyten kan imidlertid bare jpg, tif og png håndteres. For å trykke et bilde som tapet, må kvaliteten og oppløsningen være tilstrekkelig høy. Les mer om filstørrelse og format.