Vårt miljøarbeid

Vi ønsker å minimere miljøpåvirkningen i vår tapetfabrikk, og miljøtenkingen inngår i alt vi gjør. All produksjon skjer på bestilling, slik at vi bare produserer den mengden produkter som er nødvendig. Ingen produkter blir lagt på lager eller kassert unødig. Trykkfargen vi bruker til tapene våre, inneholder ingen løsemidler eller farlige kjemikalier og er biologisk nedbrytbar. Spillmateriale fra produktene gjenvinnes av miljøentreprenøren Hans Andersson Recycling AB. Les mer om materialet vi benytter, i vår miljøpolicy

Vårt samarbeid med Vi-skogen

Når du handler hos oss, støtter du samtidig vårt samarbeid med den svenske bistandsorganisasjonen Vi-skogen. Hvert år planter vi 5000 trær i området rundt Victoriasjøen i Øst-Afrika. Trærne bekjemper fattigdom, forbedrer miljøet og motvirker klimaendringer.


OM VI-SKOGEN

I over 30 år har Vi-skogen arbeidet med å plante trær i Øst-Afrika, et av de aller fattigste områdene i verden. Til sammen har Vi-skogen plantet over 100 millioner trær og hjulpet nærmere to millioner mennesker til et bedre liv. Besøk Vi-skogens hjemmeside og les mer om deres viktige arbeid.