Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

18th Century Flower Arrangements

La deg forføre av det elegante og tidløse designet til "18th Century Flower Arrangements" tapetet. Dette tapetet er en hyllest til den klassiske skjønnheten av blomsterkunst fra 1700-tallet, og tilbyr en rik og detaljert fremstilling av blomsteroppsatser i glassvaser. Med en mørk bakgrunn som fremhever de levende fargene på blomstene, er dette tapetet perfekt for å skape en følelse av luksus og historisk dybde i ethvert rom. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Skap et mesterverk av eleganse med 1700-tallets blomsterprakt

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Detaljerte og realistiske avbildninger av blomsteroppsatser
 • En mørk bakgrunn som fremhever de levende blomsterfargene
 • En følelse av historisk eleganse og tidløs skjønnhet

Gi hjemmet ditt en følelse av historisk raffinement med "18th Century Flower Arrangements"

Tapetet "18th Century Flower Arrangements" vil være en storslått tillegg til spisestuen eller stuen, og skape en atmosfære av ro og skjønnhet. De detaljerte blomsteroppsatsene mot den mørke bakgrunnen vil gi rommet en følelse av dybde og luksus, og samtidig fungere som et blikkfang som komplementerer både moderne og klassisk interiør.

Enten det er som en elegant aksentvegg eller som en heldekkende bakgrunn, vil dette tapetet forvandle hjemmet ditt til et kunstverk. Den rike paletten av farger og den historiske sjarmen vil appellere til alle som setter pris på skjønnhet og design med en historiefortelling.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWH
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e318896
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.