Beata Boucht

Beata Boucht

Beata Boucht er utdannet ved Konstfack og arbeider som frilansillustratør i Stockholm. Tegning har alltid vært Beatas naturlige måte å uttrykke seg på, hennes stemme. Blomster og planLes merter er et gjentakende tema i hennes visuelle verden, der naturens kompleksitet undersøkes helt ned til den minste lille detalj.

Beata Boucht beskriver seg selv som en maksimalist. Hennes kunstneriske prosess består av en blanding av forskjellige teknikker og materialer, hvor hun skaper dype og komplekse mønster ved å jobbe i forskjellige lag. Hennes surrealistiske og lekne illustrasjoner er basert på detaljerte blyanttegninger som fargelegges med akvarell eller gouache, og som avsluttes med collage og digital bearbeiding. Dette gjør arbeidet hennes både komplekst og minneverdig.

Beata Bouch har skapt unike illustrasjoner for internasjonale merker og magasiner, som Dagens Nyheter, The New York, Form Magazine, Fendi, H&M, Coach og mange flere. For Photowall har Beata Boucht laget tapetkolleksjonen GREY GARDENS med syv tapetmønstre og ni plakater.

  • Viser 1-12 av 12 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.