AURA sfærulitt - Tapet - Gang

Emma Lindström

Emma Lindström er utdannet kunstner, født i 1989 og oppvokst i Göteborg. Emma har stilt ut i USA og flere steder i Europa med stor suksess. Hun har drevet sitt eget kunstgalleri, AnohLes meraao gallery, i sentrum av Göteborg, siden 2017. Der ligger også atelieret hennes. Hun er kjent for sine fargerike og abstrakte akrylmalerier, der tilfeldigheter og intuisjon styrer den kreative prosessen. Kunsten hennes bobler over av farger og følelser. Kolleksjonen AURA er Emmas første tapetkolleksjon, der hun har skapt 12 fargerike abstrakte motiv fra scannede originalmalerier for Photowall. Lindströms kunst tar tilskueren med inn i de visuelle sinnsstemningene og oppfordrer til å absorbere og fornye energien et kunstverk utstråler. Skaperprosessen hennes er en balansegang mellom tilfeldighet og kontroll, der selve prosessen blir en viktig del av kunstverket. Resultatet er en gripende kolleksjon med abstrakte bilder som tar tankene til verdensrommet og universet.

Slipp kunsten inn i hjemmet ditt

La deg synke inn i og ta inn motivet, og begi deg ut på en meditativ ferd. Slipp kunsten inn i hjemmet ditt. Abstrakt, lekent og harmonisk, men samtidig stilrent. Opplev de kunstneriske tapetmotivene i hjemmet ditt og kombiner Emmas kunstneriske energi med energien du selv har lagt i resten av interiøret ditt. Emma Lindströms malerier er alltid oppløftende og håpefulle, og fyller rommet og hele hjemmet ditt med energi og farger.

Kunstverk i rommet – tapeter som kunst

Med dagens teknologi, betyr fototapeter helt nye muligheter for deg til å forvandle tapeter til kunst, og kunst til tapeter. Leter du etter kunstverk til rommet? Med et fototapet, kan du for eksempel la motiver fra favorittbildet ditt dekke en hel vegg, og gjøre hele veggen til et kunstverk, eller forvandle dine egne favorittbilder til kunst ved å la dem få en sentral plass i rommet.

Et møte mellom kunst og interiørdesign

Kunst skal føles, gå rett til hjerterota via intellektet, og det er nettopp det Emma Lindströms kolleksjon AURA gjør. Nå finnes Emma Lindströms kunstverk som tapet, som vil ha stor effekt på hele rommet. Kolleksjonen består av 12 scannede akrylmalerier som blir til måltilpassede fototapet. Innred med forskjellige kunstmotiv som selges eksklusivt hos Photowall. Tapetkolleksjonen AURA er en fargerik tapetkolleksjon med organiske tapetmotiv som eksploderer av farge og energi – et møte mellom kunst og interiørdesign. Hvert motiv har sitt eget unike uttrykk som oppfordrer til et kreativt og fargesprakende hjem, samtidig som motivenes komposisjoner inviterer til harmoni og ro. Tapetene passer perfekt på soverommet, i stua eller som en feature-vegg, på kontoret, eller akkurat der hvor du vil skape et harmonisk miljø og et kreativt rom med tapet.

Drømmende harmoni på soverommet

Kunst og harmoni går hånd i hånd, og det er akkurat det man kan si om fototapetene fra kolleksjonen AURA. Med våre tapeter blir det lett å skape en drømmende harmoni på soverommet. La drømmene dine bli inspirert av alle universets mysterier og løfter om det ukjente med et akrylmaleri på soveromstapetet. Våkne opp i fullstendig harmoni hver morgen med myk, abstrakt kunst som vitner om at universet er på din side i dag.

Bærekraftig og bevisst interiør

Interessen for interiør vokser i takt med at vi blir stadig mer miljøbevisste og leter etter bærekraftige alternativer. Et kunsttapet er helt på linje med vår nye, bevisste interiørholdning. Her får du både vise frem hvem du er ved å dekke hele veggen din med kunst, og beholde kunsten i mange år fremover på grunn av tapetets kvalitet. Vi synes det er viktig med bærekraftig og bevisst interiør. Alle våre tapeter er PVC-frie og produsert med miljøvennlige metoder, noe som gjør det til et enda bedre valg for den bevisste interiørinteresserte. La ditt kunstvalg være en statement. La kvalitet og kreativitet møtes i et bærekraftig valg til hjemmet ditt med Emma Lindströms fargesterke og abstrakte akrylmalerier på tapet.

En stue som rommer flere dimensjoner

Hvor befinner du deg, i verdensrommet, i havet, inne i en konkylie, eller kanskje i en drøm? La humøret og fantasien din styre opplevelsen din med et AURA-tapet i stua. Ved å tapetsere veggene med Emma Lindströms tapet, kan du skape en stue som rommer flere dimensjoner, som du aldri vil bli lei av. Hvert eneste tapetmønster har stor variasjon, og er en kilde til inspirasjon som aldri tørker ut.

Entréen representerer hjemmets første og siste inntrykk

Entréen er det første som møter deg når du kommer hjem, og det siste du ser før du går hjemmefra. Med andre ord, byr entréen på hjemmets første og siste inntrykk. La disse inntrykkene styrkes med ordentlig mektig kunst i form av et tapet. Gangen kan fort bli rotete med all oppbevaring, sko, jakker og ting. Ikke la interiøret bli en del av rotet, men gjør det heller stilrent med et kunstverk som dekker hele veggen. Med et AURA-tapet blir det harmoni i stedet for kaos som ønsker deg velkommen hver gang du går inn døra.

Skap et inspirerende kontormiljø

Kontoret er et sted der vi tilbringer mye tid, og her er vi nødt til å være kreative, fokuserte, produktive, sosiale, ja, det meste som kreves av oss i kontormiljøet. Likevel, er det ofte et sted man glemmer å tenke på når det gjelder inspirasjon og interiør. Det synes vi er en stor synd, og derfor vil vi oppfordre til å skape et inspirerende kontormiljø. Emma Lindströms tapetkolleksjon, AURA, vil heve enhver arbeidsplass, og alle motivene kan fremkalle og oppfordre til harmoni og kreativitet. Alle kan hente inspirasjon og det de trenger for øyeblikket, samtidig som det gir en energiinnsprøyting og en wow-opplevelse med sine innbydende farger og gnistrende kreativitet.
  • Viser side 1 av 1 sider