Jonna Jinton

Jonna Jinton

Mange drømmer om å pakke sammen alt og flytte ut til roen på landet, og det var akkurat det den svenske bloggeren, fotografen og kunstneren Jonna Jinton gjorde. Hun begynte å fotografLes merere allerede som tenåring, og det var atmosfæren og naturen i Nord-Sverige som inspirerte henne. Den selvlærte Jonna Jinton viser naturen fra sitt unike og kunstneriske perspektiv. Bildene hennes og tapetkolleksjonen Northern Wilderness gjenspeiler den drømmeliknende naturen og skiftningene fra en årstid til en annen i de nordlige delene av det fantastiske nabolandet vårt.

Her får du plass til å puste, tenke og føle

Jonna Jintons tapetkolleksjon Northern Wilderness formidler stillheten fra karrige landskap og mystikken og harmonien fra tyste, vidstrakte vinterlandskap. Romantikken i tåkelagte, speilblanke sjøer, nordlysets mystikk og inspirasjon og utrolige stjernehimler. I Jonna Jintons tapeter er det naturen som regjerer. Ingen boligblokker, kjøpesentere, motorveier, ikke en gang grusveier, så langt øyet kan se. Her får du rom til å puste, tenke og føle. Jonnas tapeter passer perfekt for den som vil føle og skape harmoni og ro i hjemmet. Fullstendig harmoni oppnås når landskapene betraktes på Jonna Jintons vis – på naturens premisser.

La naturbildene i kolleksjonen Northern Wilderness tilføre en magisk stemning til hjemmet ditt

Mange av bildene i tapetkolleksjonen er tatt langt nord i Sverige, blant annet ved Stekenjokk, Abisko og Stora Sjöfallet. La naturbildene i kolleksjonen Northern Wilderness skape en magisk stemning i hjemmet ditt med blant annet motivene ”Celestial Dream”, ”Stories of the ancient forest” og ”A magical place”. Alle motivene er tatt ved Jonna Jintons favorittsted, et skogstjern midt inne i skogen der disen danser over vannet fra morgen til kveld. Jonna har tilbrakt utallige morgener ved tjernet, men aldri hadde hun vært med på en så magisk morgen som akkurat den. For Jonna har det vært et magisk sted, dit hun går når hun trenger inspirasjon. Jonna kaller stedet for “Det magiske skogstjernet”. Bli inspirert du også. Skap en magisk stemning i hjemmet ditt med disse tapetene, og kjenn på samhørigheten med en annen lidenskapelig naturelsker.

Forvandle hverdagens kaos til kunst i stua

Det er lett at hverdagens kaos finner veien inn i ett av hjemmets mest brukte rom, stua. Men, det vi kaller kaos gjenspeiler også hvem vi er, og det livet vi lever. Forvandle hverdagens kaos til kunst i stua. La et harmonisk fototapet med en sakte soloppgang over stolte tretopper være bakteppe, og alt vil falle på plass. La de endeløse utsiktene over den ville, uberørte naturen i Jonna Jintons bilder vise at det utemte også er det aller vakreste, og at der perfekt orden er umulig å oppnå, fødes inspirasjon og lideskap. Når hverdagen med alle dens gjøremål føles overveldende – hev da blikket over tretoppene og kikk rett ut i universet ved hjelp av et av Jonna Jintons tapeter.

Inviter naturen inn i hjemmet ditt

Det nordiske landskapet er fascinerende vakkert og en stor inspirasjon til den stilrene nordiske interiørstilen. I tapetkolleksjonen Northern Wilderness finner du 30 tapeter med naturmotiv som passer til alle hjem og interiørstiler. La morgendis over krystallklare innsjøer, nakne fjellandskap og naturens skiftninger gjennom årstidene ta interiøret ditt til nye høyder. Inviter naturen inn i hjemmet ditt! Vidunderlig nordlys en mørk høstkveld og en stille innsjø som speiler skumringshimmelens magi, lytt til naturen, så skal du se at harmonien smyger seg inn blant innredningen din.

Tapetene i Northern Wilderness passer perfekt på soverommet

Aldri har en tapetkolleksjon utsondret så mye stillhet og respekt, både for naturen og for menneskets plass i den, som i Jonna Jintons samling gripende fotografier. Tapetene i Northern Wilderness passer perfekt på soverommet, der gir de deg ro om natten og energi og styrke til å ta fatt på en ny dag. Disen ligger tett over mosegrodd mark i urgamle skoger, solen tiner langsomt opp frostbitte bjørketrær – uansett hvilken utsikt du foretrekker, kan du være trygg på at harmonien formidles gjennom den. Et av tapetkolleksjonens lavmælte, stolte vintermotiv kan være det perfekte valget til soverommet. Ikke så mye farge, ikke så masete, men desto mer følelse. Eller kanskje du, som Jonna selv, finner aller mest inspirasjon hos de John Bauer-aktige, trolske skogene. Uansett, er du velkommen inn i Jonnas magiske verden for å velge akkurat ditt favorittapet fra den nordiske naturen.

La tapeter fra Northern Wilderness reflektere personligheten din

Hvis du er en drømmer, kan du la deg inspirere av de frie, bekymringsløse reinsdyrene i “Free Spirits” eller slippe løs fantasien din til synet av soldisen gjennom tåkelagte tretopper i “Morning Meditation”. La tapeter fra kolleksjonen Northern Wilderness reflektere personligheten din. Du som er en romantiker, kaan skape rett stemning med det speilblanke vannets endeløse løfter i “The lake of Love” eller la lidenskapen din reflekteres i den rosaskimrende skumringen i tapetet “Reflections”. Eventyreren kan skape spenning i hjemmet med den uberørte naturen, eller nekte å la seg begrenses av livet på jorda, og sette tonen med den fantastiske stjernehimmelen i fototapetet “Universe”, som byr på rosa, blått, lilla, grønt og alle nyanser i mellom i en perfekt harmoni. I Jonna Jintons tapetkolleksjon finnes det noe for enhver.
  • Viser 1-42 av 42 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.