Bøhmiske Fugle - Beige - Tapet - Soverom

Scandinavian Surface

Norske designere Scandinavian Surface lager design med inspirasjon fra naturens forskjellige former og farger. Skjønnhet i vanæret og visnet flora med spennende glimt av elg og ørn. SLes mercandinavian Surface prøver alltid å fange den norske friskheten.

In The Woods & The Hidden Bird

Scandinavian Surfaces uendelige fascinasjon for trær og natur har atter en gang gitt inspirasjon til en ny tapetkolleksjon. De har valgt en eventyrlig tilnærming til prosjektet og flyttet inn i den fortryllende skogen gjennom årstidene. Trestammene er fullspekkede med liv og historier. Grenene flettes sammen for å danne naturens lette filigran.
De livlige fargene veksler sømløst mellom varme og kalde toner, og danner både vakre og naturlige paletter. Bli med oss inn i den fortryllende skogen!

In the Woods-kolleksjonen tar deg med inn i en organisk og elegant skog hvor ingen trær er like. Komposisjonen består av kraftfulle grafiske kontraster og nøkterne farger. Mønstrene og fargene gjenspeiler nordisk natur og årstider med dristige vårgrønne toner, dempet melankolsk høststemning, blå vinterdager og friske sommernetter.
Designet har en gradient på 10 meter før mønsteret gjentar seg, og tillater oss å stadig oppdage noe nytt mens vi går langsmed en lang vegg, akkurat som i skogen i det virkelige liv.
In the Woods passer perfekt til langstrakte vegger, og du kan velge et snitt som passer til veggen din uansett størrelse.
Oppdag og nyt detaljer ved mønstrene og fargene, og se etter de små hemmelighetene som alltid gjemmer seg i skogen ...

Hidden Bird-kolleksjonen er den milde, velduftende skogen som omfavner deg med glødende farger, delikate kontraster og myk skogbunn. Paletten er sammensatt for å passe til en rekke materialer og interiører. Alle designene består av både kalde og varme farger, akkurat som selve naturen gjennom alle årstidene. I skogen kan du alltid høre fuglene synge. Men hvor er de? Gjemt blant grenene lever de sine hemmelige liv. Men hvis du setter deg ned og speider med øynene, kan du få øye på dem.

Siste kolleksjon: In The Woods & The Hidden Bird
  • Viser 1-86 av 86 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.