Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

Jeg reiser - Tapet - Soverom

...

motiver

Texturae

Texturae er et moderne italiensk tapetmerke som ble grunnlagt i 2016 av unge gründere Daniele Morabito og Dario Pulitanò. Texturaesvisjon er å gi de mest innovative grafiske og kunstnLes mereriske uttrykk for å prege miljøer, og forvandle rommet til et personlig galleri. Texturae samarbeider med håndplukkede internasjonale artister, fotografer og designere som tilbyr eksklusiv design og unike motiver.

Texturae har fått internasjonal anerkjennelse og er blitt kjent for sine innovative grafiske og kunstneriske uttrykk, høykvalitetsprodukter, sofistikert estetikk og nyskapende design. Texturae har deltatt flere ganger på Salone del Mobile, Extra Habitat, og vært involvert i interiørdekorasjonen til Elle Decor Grand Hotel i Milano.

Senso del Colore er et resultat av samarbeidet mellom Photowall og Texturae. Kolleksjonen består av 10 unike tapetmotiver, eksklusivt laget for Photowall av den italienske designeren Marta Lavinia Carboni og den Milanbaserte grafiske designduoen VZNstudio. Designerne har funnet inspirasjon i Fauvisme-bevegelsen fra det 20. århundre - dristige farger, store fargemønstre, fritt uttrykk i maleri - men med en minimalistisk tolkning. Kombinasjonen av disse elementene gir liv til et nytt uttrykk, en moderne visjon av veggen og nye perspektiver på et boareal, dette gjør den unik og engasjerende.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.