Fototapet fra eget bilde eller illustrasjon

Her kan du designe ditt eget tapet. Det er enkelt. Alt du trenger å gjøre, er å laste opp et foto eller en annen type illustrasjon. Vi godtar alle bildeformater. Legg inn dine spesifiLes merkke mål og velg tapetmateriale. Når bestillingen er sendt, trykkes tapetet, og i løpet av 1 til 4 arbeidsdager er ditt personlige fototapet på vei til deg. Tapetlim er inkludert.

Tapet fra eget bilde – slik gjør du det

Visste du at du kan lage ditt eget tapet ved hjelp av et høyoppløst bilde og en dose kreativitet? At du kan velge akkurat det motivet du vil ha? Du laster opp et bilde – jpg, tif, eps eller pdf – i den høyeste kvaliteten og oppløsningen du har. Hvis du er usikker på om bildet har høy nok oppløsning, kan du kontakte oss før bestilling, så hjelper vi til med å granske bildet. Vi svarer deg i løpet av tre arbeidsdager. Velger du å bestille med en gang, oppgir du målene, beskjærer bildet og velger materiale. Akkurat som når du bestiller et motiv fra sortimentet vårt.

Personlig hjelp

Hvis du vil ha personlig hjelp til bildet ditt, kan du velge å opprette en forespørsel om bildearbeid, etter at du har lastet opp bildet på hjemmesiden vår. Fyll ut kontaktopplysningene og hva du ønsker hjelp til, så kommer de dyktige bilderedigererne våre til å gi deg svar på om bildet kan trykkes og hvilke endringer som må foretas innen tre virkedager.

Hva koster et tapet fra eget bilde?

Prisen på et unikt og personlig tapet varierer avhengig av hvilket materiale du har valgt. For å se det totale beløpet legger du inn målene dine nedenfor, så får du opp prisen for de ulike materialene.

Våre bildebehandlere hjelper deg

Vil du forandre noe i bildet, for eksempel fjerne et objekt eller endre farge og proporsjoner, kan våre dyktige bildebehandlere hjelpe deg. Last opp bildet hjemmesiden vår og skroll ned til 'Rediger bildet'. Der fyller du ut hvilke endringer du ønsker. Det er lurt å være så detaljert som mulig når du beskriver hvordan du vil at vi skal endre bildet. Vi kontakter deg innen 1–3 virkedager med informasjon om hvilke endringer som er mulige.

Hvor stort må bildet være?

For at vi skal kunne trykke fotografiet eller illustrasjonen som fototapet, må bildet ha minst 1 piksel per millimeter tapet. Det betyr at om du for eksempel vil bestille et fototapet som er 4000 x 2500 millimeter (4 x 2,5 meter), må bildet minst være 4000 x 2500 piksler. Når du laster opp bildet, må du kontrollere at du laster opp en bildefil og ikke en tekstfil. Bare slik bevares bildets kvalitet.

Hvilke bilder kan jeg bruke om jeg vil lage et eget fototapet

Familiebilder, naturbilder, illustrasjoner og feriebilder – hos oss kan du laste opp det bildet du ønsker, og skape ditt eget unike motiv. Har du ingen egne bilder du vil trykke som tapet, kan du lete hos bildebyrået Dreamstime. Send bildets id-nummer til vår kundeservice, så hjelper vi deg.

Hvordan skaper jeg en kreativ vegg?

Vi ser på veggen som et blankt lerret, en mulighet til å gi rommet den riktige følelsen med et unikt tapet. Men noen ganger finner du kanskje ikke det du er på jakt etter, blant våre fargerike, enkle og grafiske tapetmotiver. Du ønsker deg kanskje en nattsort vegg? Et mønster du selv har tegnet? En collage med barnebarna? En vegg med dine favorittordspråk eller et tapet fra den dype jungelen fanget med eget kamera? Eller klarer du ikke velge farge og vil ha to farger ton-i-ton? Eller kanskje du vil at mønsteret går vannrett i stedet for loddrett? Her er alle muligheter åpne. Med et selvlagd tapet kan du skape din egen stil, formidle en ønsket følelse og la veggen fortelle nettopp din historie.

Hvilken tapetkvalitet skal jeg velge?

Uansett om du laster opp et eget bilde eller velger et motiv fra vårt brede sortiment, velger du selv den tapetkvaliteten som passer best. Våre tapeter trykkes på et non-woven-materiale, i standard- eller premiumkvalitet. Materialet er slitesterkt og miljøvennlig. Forskjellen er at premiummaterialet har fått et ekstra lag, noe som gir tapetet en mattere og refleksfri overflate og gjør at den tåler å bli tørket av med rengjøringsmidler – perfekt for småbarnsforeldre, som fotobakgrunn og i offentlige miljø.
Produktinformasjon

Ditt personlige fototapet

Last opp et bilde for å se hvordan det best kan tilpasses veggen din.

Velg bilde

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.

Velg blant produktene våre eller last opp et eget bilde for å sende en forespørsel.

Eksempel på endringer

Svart-hvitt

Endre farge

Vintage

Restore

Colour splash

Fjern objekt