Fototapet fra eget bilde eller illustrasjon

Her kan du designe ditt eget tapet. Det er enkelt. Alt du trenger å gjøre, er å laste opp et foto eller en annen type illustrasjon. Vi godtar alle bildeformater. Legg inn dine spesifiLes merkke mål og velg tapetmateriale. Når bestillingen er sendt, trykkes tapetet, og i løpet av 1 til 3 arbeidsdager er ditt personlige fototapet på vei til deg. Tapetlim er inkludert.

Tapet fra eget bilde – slik gjør du det

Visste du at du kan lage ditt eget tapet ved hjelp av et høyoppløst bilde og en dose kreativitet? At du kan velge akkurat det motivet du vil ha? Du laster opp et bilde – jpg, tif, eps eller pdf – i den høyeste kvaliteten og oppløsningen du har. Er du usikker på om bildet har god nok oppløsning, kan du be om personlig hjelp etter at det er lastet opp. Da ser vi på det uten kostnader før du legger inn bestillingen din. Vi svarer deg i løpet av tre arbeidsdager. Velger du å bestille med en gang, oppgir du målene, beskjærer bildet og velger materiale. Akkurat som når du bestiller et motiv fra sortimentet vårt.

Personlig hjelp

Det koster ingen ting å be om personlig hjelp når du laster opp et bilde, og det regnes heller ikke som en bestilling. Du legger inn kontaktinformasjonen din og beskriver hva du ønsker hjelp til. Innen tre dager kommer en av våre dyktige bildebehandlere tilbake til deg med svar på om bildet kan trykkes, hvilke endringer som er mulige, og hva det vil koste.

Hva koster et tapet fra eget bilde?

Prisen på et unikt og personlig tapet varierer avhengig av hvilket materiale du har valgt. For å se det totale beløpet legger du inn målene dine nedenfor, så får du opp prisen for de ulike materialene.

Våre bildebehandlere hjelper deg

Vil du forandre noe i bildet, for eksempel fjerne et objekt eller endre farge og proporsjoner, kan våre dyktige bildebehandlere hjelpe deg. Velg Personlig hjelp og angi hvilke endringer du ønsker på bildet, så svarer vi innen tre arbeidsdager. Vær så detaljert som mulig når du beskriver hvordan du ønsker at vi skal forandre bildet. Det koster ingen ting å sende en forespørsel. I første omgang gir vi deg et prisoverslag og informasjon om hvilke endringer som er mulige.

Hvor stort må bildet være?

For at vi skal kunne trykke fotografiet eller illustrasjonen som fototapet, må bildet ha minst 1 piksel per millimeter tapet. Det betyr at om du for eksempel vil bestille et fototapet som er 4000 x 2500 millimeter (4 x 2,5 meter), må bildet minst være 4000 x 2500 piksler. Når du laster opp bildet, må du kontrollere at du laster opp en bildefil og ikke en tekstfil. Bare slik bevares bildets kvalitet.

Hvilke bilder kan jeg bruke om jeg vil lage et eget fototapet

Familiebilder, naturbilder, illustrasjoner og feriebilder – hos oss kan du laste opp det bildet du ønsker, og skape ditt eget unike motiv. Har du ingen egne bilder du vil trykke som tapet, kan du lete hos bildebyrået Dreamstime. Send bildets id-nummer til vår kundeservice, så hjelper vi deg.

Hvordan skaper jeg en kreativ vegg?

Vi ser på veggen som et blankt lerret, en mulighet til å gi rommet den riktige følelsen med et unikt tapet. Men noen ganger finner du kanskje ikke det du er på jakt etter, blant våre fargerike, enkle og grafiske tapetmotiver. Du ønsker deg kanskje en nattsort vegg? Et mønster du selv har tegnet? En collage med barnebarna? En vegg med dine favorittordspråk eller et tapet fra den dype jungelen fanget med eget kamera? Eller klarer du ikke velge farge og vil ha to farger ton-i-ton? Eller kanskje du vil at mønsteret går vannrett i stedet for loddrett? Her er alle muligheter åpne. Med et selvlagd tapet kan du skape din egen stil, formidle en ønsket følelse og la veggen fortelle nettopp din historie.

Hvilken tapetkvalitet skal jeg velge?

Uansett om du laster opp et eget bilde eller velger et motiv fra vårt brede sortiment, velger du selv den tapetkvaliteten som passer best. Våre tapeter trykkes på et non-woven-materiale, i standard- eller premiumkvalitet. Materialet er slitesterkt og miljøvennlig. Forskjellen er at premiummaterialet har fått et ekstra lag, noe som gir tapetet en mattere og refleksfri overflate og gjør at den tåler å bli tørket av med rengjøringsmidler – perfekt for småbarnsforeldre, som fotobakgrunn og i offentlige miljø.
Produktinformasjon

Ditt personlige fototapet

Last opp et bilde for å se hvordan det best kan tilpasses veggen din.

Velg bilde

Hva vil tapetet koste?

cm
cm

Vi kan forandre bildet

Vil du justere fargene, legge til noe eller endre proporsjonene? Våre dyktige bildebehandlere kan tilpasse bildet på mange ulike måter. Fortell oss hva du ønsker, så kommer vi tilbake innen 1–3 arbeidsdager med pris og informasjon om hva slags endringer som kan gjøres. Forespørselen behandles helt kostnadsfritt, og vi har ikke noe bestillingskrav.

Velg blant produktene våre eller last opp et eget bilde for å sende en forespørsel.

Eksempel på endringer

Svart-hvitt

Endre farge

Vintage

Restore

Colour splash

Fjern objekt

Svar på vanlige spørsmål

Hvilke mål kan jeg velge for et tapet fra eget bilde?

Våre tapeter produseres etter dine mål for å passe vegger og flater i alle størrelser og formater.

Hva slags størrelse og format bør bildet mitt ha?

Når du laster opp et eget bilde, anbefaler vi at det har minst én piksel per millimeter tapet. Er du usikker på bildets oppløsning, kan vi hjelpe deg med å kontrollere bildet før du bestiller. Last opp bildet, bla deg nedover og klikk på «Rediger bildet» for å få gratis hjelp. Du kan laste opp bilder med en størrelse inntil 1 GB. Er bildet større, kan du sende det til vår kundeservice ved hjelp av en filoverføringstjeneste photowall.wetransfer.com. Vi tar imot alle bildeformater.

Kan jeg bestille prøvetrykk?

Du kan bestille inntil tre prøvetrykk fra oss helt uten kostnader. Send en e-post til kundeservice med det bildet du vil ha, ønsket materiale og adressen din.

Hva er monteringsmonn?

Fordi tak og vegger ikke alltid er helt rette, anbefaler vi at du legger til 6-10 cm både på bredden og høyden av tapetet når du bestiller. Siden tapetet trykkes etter dine mål, kan du ikke kjøpe en ekstra rull eller lengde i etterkant. For at mønsteret skal passe og fargene stemme overens, må hele tapetet bestilles på en gang.

Kan jeg få hjelp med bildet, og hvor lang tid tar det før jeg får svar?

Hvis du vil ha hjelp til å kontrollere oppløsning eller gjøre endringer på bildet, blar du deg nedover og velger «Rediger bildet» etter at du har lastet opp bildet. Vi svarer innen 1–3 arbeidsdager.

Hvordan foregår levering og betaling?

Informasjon om levering og betaling finner du på siden med våre generelle kjøpsvilkår.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.