Plakat fra eget bilde

Det er enkelt å lage en personlig plakat. Du laster opp et bilde eller en illustrasjon og velger størrelsen du vil ha. Du kan også velge om du vil ha en hvit ramme eller utfallende trLes merykk. Plakaten din vil bli sendt fra oss innen 1–4 dager etter bestilling, alltid med gratis frakt.

Skreddersydde plakater fra dine egne bilder

Nå er det enda enklere å sette et personlig preg på innredningen din. Velg et personlig bilde eller en illustrasjon som du liker, velg størrelse, og legg det ganske enkelt i kurven din. Så snart bestillingen er inne, vil Photowall trykke din skreddersydde plakat og sende den til deg innen 1-4 dager, avhengig av hvor du befinner deg.

Produktinformasjon

Hvordan du lager dine egne plakater: Uansett hvilket bilde du velger, er oppløsningen det viktigste kriteriet. Sørg først for at den er høy nok, enten det er fotografier eller illustrasjoner. Husk at det må være minst en piksel per millimeter for den skreddersydde utskriften. For å gi deg et konkret eksempel, du må laste opp et bilde som er minst 600 x 600 piksler (i et hvilket som helst bildefilformat), hvis vi skal lage en skreddersydd plakat som minst er 60 x 60 cm.

Vi hjelper deg med å lage dine egne plakater

Hvis du er usikker på størrelsen eller kvaliteten for det aktuelle bildet, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne, uten ekstra kostnader. Du kan lage din egen plakat med eller uten ramme. Velger du med ramme, vil den bli sendt deg umontert, for å sikre integriteten for den skreddersydde plakaten. Selvfølgelig er alt du trenger for å sette sammen din skreddersydde plakat inkludert i pakken, for eksempel monteringsanvisninger som veileder deg trinn for trinn. Skriv inn målene dine nedenfor for å få en antydning om hvor mye det vil koste, avhengig av størrelsen, og om du vil ha den med ramme eller uten.

Skreddersydde plakater fra din personlige samling

Det første vi tenker på når vi hører personlige bilder, er bilder av familien, vennene dine eller deg selv. En annen mulighet er et sted hvor du har vært på reise, eller et sted som du har et varig minne fra. Uansett hva det er, er disse bildene personlige fordi de fremkaller følelser som du vil bevare og gjerne dele med andre. På den annen side kan personlige bilder også bety noe du har skapt selv, et maleri eller en illustrasjon. Du kan også sende et håndtegnet kunstverk, som du bare kan skanne og deretter overføre til oss. Uansett hva du foretrekker av de nevnte bildene, må du sørge for å laste opp en høyoppløselig bildefil slik at vi kan hjelpe deg med å lage din egen plakat.

Virkningen av å lage dine egne plakater

I tillegg til å gjøre stedet ditt mer intimt og individuelt, gir du også kreativiteten din et sterkt og fantasifullt utløp når du lager din egen plakat. Stemningen endres umiddelbart når du eller dine gjester opplever et bilde som skaper forbindelse og gjenklang. Det knytter et bånd mellom emnet og betrakterne, og derfor velger du noe som står deg svært nær for å lage din egen plakat. Et perfekt eksempel på dette kan være et bilde av et viktig øyeblikk i livet ditt, for eksempel barnefødsel, bryllupet ditt og mange andre. En skreddersydd plakat skaper en personlig stemning som gir liv og sjarm til et sted.

Vår velkjente hjelp

Selv med våre favorittbilder er det uunngåelig at det av og til skjærer seg. Dette spenner fra uønskede såkalte fotobomber i bakgrunnen, fargetoner som kolliderer, distraherende uskarphet, til et romproblem som avleder oppmerksomheten fra det sentrale objektet. Vårt ekspertteam av fotoredigerere vil hjelpe deg med å fjerne disse problemene når du lager din egen plakat. Med sine anerkjente ferdigheter kan de legge til og fjerne uønskede elementer i et bilde, endre fargene i henhold til smak, og til og med endre dimensjonene til en viss grad. Så ikke nøl med å kontakte oss ved å sende bildet ditt og informere oss om endringene du ønsker. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig med de mulige endringene og prisen.

Førsteklasses skreddersydde plakatkomponenter

Det er et enormt attraktivt potensial i å lage din egen plakat, fordi Photowall garanterer at vi bare bruker den høyeste kvaliteten på materialer og utskrift for dine skreddersydde plakater. Ditt unike bilde blir plassert i en solid kartong som er laget av resirkulerbare materialer. Hvis du har ytterligere spørsmål om materialene som brukes og om leveringsprosessen, kan du kontakte vår kundeservice, som alltid er glad for å informere og hjelpe deg.
Produktinformasjon

Din personlige plakat

Last opp bildet ditt for å se hvordan plakaten din vil se ut.

Velg bilde