Lerretsbilde fra eget bilde

Det er lett å lage et personlig lerretsbilde. Du laster opp et foto eller en annen type illustrasjon og velger hvilken størrelse lerretsbildet skal ha. Før du legger bildet i handlekuLes merrven, bestemmer du også hvilken kant du ønsker på rammen. Når bestillingen er sendt, trykker vi lerretsbildet og sender det i løpet av 1 til 3 dager. Frakten spanderer vi.

Eget lerretsbilde – slik gjør du det

Det spiller ingen rolle hvilket bilde du vil trykke, så lenge det har høy nok oppløsning. Bildet du velger, enten det er et foto, en tegning eller en annen illustrasjon, må ha minst én piksel per millimeter i lerretsbildet. Hvis du vil trykke et lerretsbilde på 60 x 60 centimeter, må du altså laste opp et bilde som er minst 600 x 600 piksler. Bildeformat har ingen betydning. Er du usikker på bildets kvalitet eller størrelse, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg. Det påløper ingen ekstra kostnader. Du kan bestille et lerretsbilde fra eget bilde med eller uten blindramme. Selv om du har bestilt ramme, sendes bildet til deg umontert. Dette for å unngå skader underveis. Alt du trenger for å sette sammen lerretsbildet, ligger i esken. Vi sender også med en monteringsanvisning som viser hvordan lerretsbildet monteres trinn for trinn. Prisen på lerretsbildet er avhengig av størrelsen og om du bestiller med eller uten ramme. Legg inn målene dine nedenfor for å se det totale beløpet.

Lerretsbilde fra eget bilde

Har du endelig klart å samle hele familien på ett bilde? Har du vært på en spennende reise og fotografert steder og bygninger du aldri har sett tidligere? Eller har du kanskje fanget et interessant mønster med geometriske former og glade farger? Det er mange slags bilder som kan bli til unike lerretsbilder. For å lage et lerretsbilde av et eget bilde trenger du bare laste opp en høyoppløst bildefil. Det er det hele. Du kan til og med sende inn et mønster du har tegnet for hånd. Ta et bilde av mønsteret, eller enda bedre: skann det og send det til oss.

Ditt lerretsbilde

Å skape noe selv gir deg både utløp for kreativitet og et mer personlig resultat. Lerretsbildet ditt kan egentlig forestille hva som helst. Du kan bruke en tegning barnet ditt har laget, et mønster du har tegnet selv, et gammelt fotografi du har funnet eller et bilde du har knipset under ferien. Uansett hvilket bilde du velger, er et eget lerretsbilde en fin måte å skape en mer personlig atmosfære i hjemmet på.

Lerretsbilde fra foto

Har du giftet deg, reist eller fått barn? Av alle de 100 bildene du tok, var det kanskje ett du likte litt bedre enn alle de andre? Ikke la det bli liggende på minnekortet eller pc-en. Få fotoet opp på veggen i form av et lerretsbilde i stedet. Alt du trenger å gjøre, er å laste opp bildet, velge størrelse på lerretet og hvilken kant du vil ha. Resten tar vi oss av. Vi trykker lerretsbildet så snart du har lagt inn bestillingen, og sender det til deg i løpet av 1 til 3 arbeidsdager.

Vil du endre noe på bildet?

Iblant kan det være noe på bildet som ikke passer. Det kan være en tilfeldig arm som har sneket seg inn på et familiebilde, eller noen som går forbi idet du knipser en plass eller en bygning. Kanskje ble ikke fargen på bildet helt slik du hadde sett for deg. Da kan våre dyktige bildebehandlere hjelpe deg. De kan tilpasse farger, fjerne og legge til objekter og til en viss grad også endre proporsjonene i bildet. Du kan alltid sende bildet til oss og fortelle hvilke endringer du vil gjøre, så gir vi tilbakemelding på hva som er mulig, og hva bildet vil koste.

Lerretsbilde av ypperste kvalitet

Vi selger utelukkende lerretsbilder av ypperste kvalitet, både når det gjelder materiale og trykk. Før lerretsbildet sendes til deg, pakker vi det omhyggelig inn i papir i en solid pappeske laget av gjenvinningsmateriale. Har du spørsmål om materiale eller levering, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Lerretsbilde fra eget bilde til alle rom

Å friske opp hjemme trenger ikke alltid være så vanskelig eller tidkrevende. Iblant holder det å bytte ut et gulvteppe, sette inn noen grønne planter eller dekorere veggen. Et personlig lerretsbilde passer både på kjøkkenet, i stuen, på soverommet og på badet. Du kan også bruke lerretsbilder i offentlige miljøer som kontor og butikker.
Produktinformasjon

Ditt personlige lerretsbilde

Last opp et bilde for å se hvordan det best kan gjøres om til et lerretsbilde.

Velg bilde

Hva vil lerretsbildet koste?

Vi kan forandre bildet

Vil du justere fargene, legge til noe eller endre proporsjonene? Våre dyktige bildebehandlere kan tilpasse bildet på mange ulike måter. Fortell oss hva du ønsker, så kommer vi tilbake innen 1–3 arbeidsdager med pris og informasjon om hva slags endringer som kan gjøres. Forespørselen behandles helt kostnadsfritt, og vi har ikke noe bestillingskrav.

Velg blant produktene våre eller last opp et eget bilde for å sende en forespørsel.

Eksempel på endringer

Svart-hvitt

Endre farge

Vintage

Restore

Colour splash

Fjern objekt

Svar på vanlige spørsmål

Hvilke mål kan jeg velge for et lerretsbilde fra eget bilde?

Bildene våre produseres etter de målene du ønsker. Blindrammen fås i størrelsen 40 til 150 cm i trinn på ti centimeter. Vil du bare ha lerretsduken, kan den bestilles med målene 20 til 150 cm på den ene siden og helt opp til 600 cm på den andre siden.

Hva slags størrelse og format bør bildet mitt ha?

Er du usikker på bildets oppløsning, kan vi hjelpe deg med å kontrollere bildet før du bestiller. Last opp bildet, bla deg nedover og klikk på «Rediger bildet» for å få gratis hjelp. Du kan laste opp bilder med en størrelse inntil 1 GB. Er bildet større, kan du sende det til vår kundeservice ved hjelp av en filoverføringstjeneste photowall.wetransfer.com. Vi tar imot alle bildeformater.

Hva slags kant kan jeg velge?

Du kan velge svart eller hvit kant, eller du kan la motivet fortsette ut over kanten.

Hva er en blindramme?

Blindrammen vår er en 30 mm tykk treramme som du monterer selv. Les hvordan du setter sammen bildet i vår monteringsanvisning og se vår monteringsvideo.

Kan jeg få hjelp med bildet, og hvor lang tid tar det før jeg får svar?

Hvis du vil ha hjelp til å kontrollere oppløsning eller gjøre endringer på bildet, blar du deg nedover og velger «Rediger bildet» etter at du har lastet opp bildet. Vi svarer innen 1–3 arbeidsdager.

Hvordan foregår levering og betaling?

Informasjon om levering og betaling finner du på siden med våre generelle kjøpsvilkår.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.