Lerretsbilde fra eget bilde

Det er lett å lage et personlig lerretsbilde. Du laster opp et foto eller en annen type illustrasjon, velger hvilken størrelse lerretsbildet skal ha og legger bildet i handlekurven. NLes merår bestillingen er sendt, trykker vi lerretsbildet og sender det i løpet av 1 til 4 dager. Frakten spanderer vi.

Eget lerretsbilde – slik gjør du det

Hvilket bilde som skal trykkes, spiller ingen rolle, så lenge det er tilstrekkelig høy oppløsning. Alle bilder, enten det er et fotografi eller en illustrasjon, må ha minst én piksel per millimeter. Dette betyr at hvis du vil trykke et lerretsbilde som er 60 x 60 centimeter, må du laste opp et bilde som er minst 600 X 600 piksler, i et hvilket som helst bildeformat. Hvis du er usikker på kvaliteten eller størrelsen på bildet, kan du kontakte oss, og vi vil hjelpe deg. Hva ditt eget lerretsbilde vil koste, avhenger av hvilken størrelse du vil ha. For å se det totale beløpet, kan du fylle ut målene du vil ha du vil ha nedenfor. Lerretsbildet leveres ferdigmontert og klart til å henges opp med en gang! Du kan bestille et lerretsbilde fra eget bilde med eller uten blindramme. Selv om du har bestilt ramme, sendes bildet til deg umontert. Dette for å unngå skader underveis. Alt du trenger for å sette sammen lerretsbildet, ligger i esken. Vi sender også med en monteringsanvisning som viser hvordan lerretsbildet monteres trinn for trinn. Prisen på lerretsbildet er avhengig av størrelsen og om du bestiller med eller uten ramme. Legg inn målene dine nedenfor for å se det totale beløpet.

Lerretsbilde fra eget bilde

Har du endelig klart å samle hele familien på ett bilde? Har du vært på en spennende reise og fotografert steder og bygninger du aldri har sett tidligere? Eller har du kanskje fanget et interessant mønster med geometriske former og glade farger? Det er mange slags bilder som kan bli til unike lerretsbilder. For å lage et lerretsbilde av et eget bilde trenger du bare laste opp en høyoppløst bildefil. Det er det hele. Du kan til og med sende inn et mønster du har tegnet for hånd. Ta et bilde av mønsteret, eller enda bedre: skann det og send det til oss.

Ditt lerretsbilde

Å skape noe selv gir deg både utløp for kreativitet og et mer personlig resultat. Lerretsbildet ditt kan egentlig forestille hva som helst. Du kan bruke en tegning barnet ditt har laget, et mønster du har tegnet selv, et gammelt fotografi du har funnet eller et bilde du har knipset under ferien. Uansett hvilket bilde du velger, er et eget lerretsbilde en fin måte å skape en mer personlig atmosfære i hjemmet på.

Lerretsbilde fra foto

Har du giftet deg, reist eller fått barn? Av alle de 100 bildene du tok, var det kanskje ett du likte litt bedre enn alle de andre? Ikke la det bli liggende på minnekortet eller pc-en. Få fotoet opp på veggen i form av et lerretsbilde i stedet. Alt du trenger å gjøre, er å laste opp bildet, velge størrelse på lerretet og hvilken kant du vil ha. Resten tar vi oss av. Vi trykker lerretsbildet så snart du har lagt inn bestillingen, og sender det til deg i løpet av 1 til 4 arbeidsdager.

Vil du endre noe på bildet?

Iblant kan det være noe på bildet som ikke passer. Det kan være en tilfeldig arm som har sneket seg inn på et familiebilde, eller noen som går forbi idet du knipser en plass eller en bygning. Kanskje ble ikke fargen på bildet helt slik du hadde sett for deg. Da kan våre dyktige bildebehandlere hjelpe deg. De kan tilpasse farger, fjerne og legge til objekter og til en viss grad også endre proporsjonene i bildet. Du kan alltid sende bildet til oss og fortelle hvilke endringer du vil gjøre, så gir vi tilbakemelding på hva som er mulig, og hva bildet vil koste.

Lerretsbilde av ypperste kvalitet

Vi selger utelukkende lerretsbilder av ypperste kvalitet, både når det gjelder materiale og trykk. Før lerretsbildet sendes til deg, pakker vi det omhyggelig inn i papir i en solid pappeske laget av gjenvinningsmateriale. Har du spørsmål om materiale eller levering, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Lerretsbilde fra eget bilde til alle rom

Å friske opp hjemme trenger ikke alltid være så vanskelig eller tidkrevende. Iblant holder det å bytte ut et gulvteppe, sette inn noen grønne planter eller dekorere veggen. Et personlig lerretsbilde passer både på kjøkkenet, i stuen, på soverommet og på badet. Du kan også bruke lerretsbilder i offentlige miljøer som kontor og butikker.
Produktinformasjon

Ditt personlige lerretsbilde

Last opp et bilde for å se hvordan det best kan gjøres om til et lerretsbilde.

Velg bilde