Anna Marías ti tapetfavoritter

Tapeter byr på utallige muligheter. De kan forandre hele rommet på et blunk, og gi det en polert og herlig atmosfære. Her kommer ti tapetfavoritter jeg liker akkurat nå. Og hvilke rom jeg ville tapetsert dem med.

Foto av: Tekla Evelina Severin

Tapeten Stunner Peachy tror jeg blir superfin i gangen, for hvem vil vel ikke møtes av noe slikt når de kommer hjem? Jeg hadde i hvert fall blitt utrolig glad. Eller hvorfor ikke bruke den på en vegg i stuen. Jeg tror tapeten ville ha gitt begge rom et realt løft.

Hadde jeg hatt en sommerhytte eller bodd i hus, ville det vært vidunderlig med Flora Pattern White på soverommet. Forestill deg å åpne øynene til dette om morgenen. Sommer året rundt! Jeg kan kjenne den deilige duften av blomster, hva med dere?

En annen tapet som også vil se flott ut på soverommet, er Eucalyptus. Jeg liker virkelig den harmoniske grønne nyansen, som veksler mellom grønn- og blåtoner. Til resten av interiøret ville jeg ha brukt innslag av tre og skandinavisk stil for å matche. Der ville jeg ha sovet godt!

Jeg liker virkelig den malte strukturen hos Colorful Pastel Splashes. Denne tapeten tror jeg vil være flott i mange rom. Alt fra kreative arbeidsrom til lyse stuer eller lekne barnerom.

Når jeg først snakker om barnerommet, tror jeg Jungle Friends vil ville gjort seg svært godt der. Tenk deg om du som barn kunne hatt en jungel å leke i, full av dyr. Lag en kikkert av to doruller, så du kan dra på jungelekspedisjon senere.

Jeg tror tapeter passer til mange ulike romtyper. Det viktigste er hva slags andre møbler og gjenstander du har i rommet. Affinity – Red tror jeg vil være flott på kjøkkenet eller barnerommet. Jeg synes den er frisk, leken og glad.

Tapeten Confetti virker som den ultimate entrétapeten. Imøtekommende, glad og livlig. Jeg liker virkelig måten den er stenket på og de fargeglade prikkene. Når sant skal sies, er det ikke så farlig om barna kommer leirete inn og det skvetter litt på veggen. Det smelter fint inn, og du kan tørke det bort når du får tid.

Pompon – Bright tror jeg vil passe superbra som bakgrunnsvegg i et rom med store vinduer, som er generøse med naturlig lys. Kanskje i stuen? Her kunne jeg sittet og drømt meg bort til varme sommermåneder og blomstrende blomsterenger.

Jeg elsker det håndtegnede og barnslige uttrykket i Whimsical Pink. En supersøt tapet til baby- eller barnerommet. Det lyse inntrykket gir en rolig og fredelig følelse, samtidig som det fins mange fine illustrasjoner som barna kan oppdage.

Det er noe vakkert og fredelig over fuglene og blomstene i Birds nest black. Når sant skal sies, er denne tapeten vakrere i virkeligheten enn på bilder. Jeg kan godt tenke meg å tapetsere den over brystpanelene på et kjøkken. Tenk bare på hvor flott brytningen mellom panelet og det vakre mønsteret er.

Det var ti tapetfavoritter fra meg. Du finner alle tapetene samlet her. Hvis du vil lage en egen favorittliste, er det lett å samle dem på ett og samme sted. Bruk hjertefunksjonen Merk dine tapeter som favoritter ved å klikke på hjertesymbolet. Du når alle favorittene dine via hjertet i menyen øverst på siden. Hvilke tapeter er dine favoritter?

---

Anna María Larsson er skaper, inspirator og DIY-profesjonell. Hun tror fullt og fast at alle er kreative og kan skape, det krever bare litt øvelse. Sees jevnlig på TV, holder workshops og forelesninger. Deler det hun skaper og er inspirert av på bloggen og Instagram-kontoen @dnilva.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.