Solsystem

Verdensrommet. Den siste grensen Vi har utforsket havene og skogene, og erobret hver eneste fjellkjede. Så hvor vender vi oss mot for mysterier? Verdensrommet, selvfølgelig! I hundrevLes meris av år, har menneskeheten sett opp på himmelen og undret seg over hva som kan være der ute. Merkelige sivilisasjoner? Vidunderlige syn? Bring den følelsen av mysterium hjem med tapeter eller fototapeter fra Photowalls samling med motiver av solsystemet. Så enten du ser etter Mars' røde ødemark eller de isete, formørkede slettene på Neptun, har Photowall garantert et fototapet som passer deg.

Jordens grønne åser

Det er noen ganger enkelt å glemme at Jorden er større og langt vakrere enn vi noensinne kunne forestille oss. Det gjør oss ydmyke å se på et bilde av planeten der vi alle lever og vite hvor enormt og underlig universet er. Bring universets endeløshet inn i hjemmet med fototapeter av jorden, og se om du kan finne hjemstedet ditt på det!

Utvid sinnet ditt

Hvor mye større er Neptun enn jorden? Hvor langt unna solen er jorden? Finn ut med et fototapet som kartlegger solsystemet, fordi undervisning noen ganger også kan være vakkert.

Til månen og tilbake

Gå ut en mørk natt og du vil se noe fantastisk hvis du ser opp. En steinklump som er større enn du kan forestille deg, hengende på himmelen. Er det ikke vakkert? I århundrer har månen vært et symbol for menneskeheten, på mange forskjellige ting. Et symbol på galskap, skjønnhet ... og senere, på utfordring. Heng månen opp på veggen din med et fototapet med månen, vår nærmeste følgesvenn.

Mars

Å, Mars. Den røde planeten. Den har alltid hatt en merkelig fascinasjon, og er oppkalt etter den greske krigsguden på grunn av fargen sin. Heinlein trodde at Mars hadde en slags atmosfære. Han tok feil, men når noen skriver slike herlige fortellinger om et sted, virker det frekt å motsi ham. Han var ikke den eneste heller. Fra første gang vi forstod at Mars var en planet ganske lik vår egen, har vi befolket den i fantasien vår med guder og monstre, med Dejah Thoris og John Carter, med en hel sjanger av innbilninger. Bring det mest populære innbilte reisemålet i historien hjem i form av tapeter med motiver av Mars fra Photowall.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider