Astronomi og rommet

Det finnes ikke noe større og mer interessant sted enn verdensrommet og vår endeløse variasjon av ulike tapeter med motiver fra verdensrommet avslører de utallige galaksene, konstellaLes mersjonene og planetene som finnes rett utenfor vår synsvidde. Innenfor dette ene teamet - verdensrommet - så er det endeløse variasjoner! De vil ta deg deg til evigheten og enda lenger! Ser du etter noe mer historisk? Hvorfor ikke gå for vår tapet med Lunar Vehicle og minnes “one big leap for mankind”? Eller om konspirasjonsteorier er et tema du liker, så vill du elske vår UFO-fototapet.

Galakser

Verdensrommet er utrolig vakkert - men det ligger så langt vekk at vi ofte glemmer at det finnes. Ta noen av de mest fantastiske galaksene og konstellasjonene i universet inn i hjemmet ditt med vårt utvalg av tapeter med galaksetema, inkludert Andromedagalaksen, stjernefeltet nebulae og Orions Belte. Hvem behøver et teleskop når du har det hele, helt detaljert, på veggen?

Planeter

Vi har alle lært planetenes rekkefølge på skolen - og vi har alle talt dem baklengs og forlengs uansett om Pluto skal med i regningen eller ikke. Men kunnskapen stopper ikke nødvendigvis der: våre Solar System - Explore og Solar System - oransje fototapeter vil lære deg mer, du får vite nøyaktig hvor stor hver planet er i forhold til hverandre og hvordan banene deres kretser om solen, blant andre ting. Læring blir ikke bedre enn dette... og du kan gjøre det i din egen, gode lenestol! Om du er av dem som synes det er tryggest i mer hjemlige trakter, så ta en titt på våre tapeter med planeten Jorden. Med Blue Dot, Blue Planet og Light on Earth, bare for å nevne noen få, så vil du oppleve planeten vår på en helt ny måte! Hvem ante at Jorden var så variert og så vakker? Dekk veggen i stuen med disse fototapetene, og alle dine gjester blir stumme av undring.

Stjerner

Vi husker alle den læreren som ødela vår forundring ved å fortelle at stjerner bare er brennende baller av gass. Men det betyr jo ikke at de ikke er utrolig fengslende! Se på våre Starry Sky eller Starry Space tapeter med et blikk på nattehimmelen som du aldri har sett det før: tatt med ultra-høy detaljrikdom, den lange eksponeringstiden av fotoet betyr at hver eneste stjerne der ute synes. Dette er langt mer enn det du er i stand til å se med det nakne øyet - og nå kan du slippe å dra ut i kulden, men nyte denne utsikten inne i yndlingsrommet ditt. Giganter av gass kan de godt være, men stjerner har alltid hatt sammenheng med inspirasjon, fred og meditasjon. For en fototapet som perfekt gjengir vår relasjon til himmellegemene, ta en titt på vår Nirvana tapet. I avlsappende blått og kremfarger, dette beroligende lerretsbildet vil sikre din indre fred.

Hvor bør din verdensromtapet henge?

Det er ingen tvil om at et hvert barn vil bli fra seg av begeistring over å få en fototapet av verdensrommet på rommet sitt: det finnes varianter for alle personligheter, enten de liker de fargesterke tonene i space Odyssey, Solar System og Amazing Space, de vakre dempede tonene i Stone Arch og the Milky Way, Near Space og Deep Space Nebula, eller de beroligende svarte og hvite Lunar Vehicle on the Moon, Andromeda Galaxy og Stellar Field Nebulae - bare for å nevne noen få! Og vi har noe for alle aldre også. Ta en titt på Space Age Buddy med det enkle men spennende romskiptrykket med sin spesielle appell til yngre barn. For jenter og gutter som vil utforske evigheten og mer, så finnes den slående Toy Story - Space fototapeten med de flotte, kjente karakterene i en effektfull ny setting. Aspirerende forskere vil elske de detaljerte fotografiene i vårt utvalg fra verdensrommet, mens de som vil bli historikere kan gå for minnene av uforglemmelige hendelser som månelandingen med One Big Leap og Space Shuttle, blant andre. Men la ikke barna få all moroa! Disse fototapene er det rette for å gi noe ekstra til spillrommet, og vil garantert bli en snakkis som en signaturvegg i hverdagsrommet. Tapetser et soverom for voksne med disse trykkene med tema fra verdensrommet, og du har en perfekt bakgrunn å sovne med hver natt. Vær dristig og velg en tapet som er like interessant som den stikker seg ut fra normen; du vil ikke angre. Disse motivene er kanskje langt borte, men de gjør en verden av forskjell - eller et helt univers - av forskjell i et hvert rom i huset!
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider