Pettersen og Findus

Sven Nordqvists fantasifulle bøker om gubben Pettersen og katten Findus, er blant våre mest elskede og tidløse klassikere. Bøkene har blitt oversatt til 47 språk, og er fortsatt populLes merære og høyt elsket av barn (og voksne!) i alle aldre over hele verden. Nyt nostalgien og nye oppdagelser om dette og hint med denne tapetkolleksjonen! Alle tapetmotivene er skapt fra innskannede originaltegninger av Sven Nordqvist, og er fylt med den samme farge- og detaljrikdommen som i bøkene. Det spiller ingen rolle hvor mange ganger man har beundret de fantastifulle tegningene, man finner stadig en ny og morsom detalj. Hva sier du for eksempel om en høne som spiser kake med syltetøy, en fugl som rister tepper utenfor fuglekassen, eller en hane som frisker opp rødfargen på hanekammen i en hjemmelaget maskin, komplett med maling og pensel!

Eventyr med Pettersen og Findus

Bli med når Pettersen skal bake pannekaketårn til Findus som har bursdag, tre ganger hvert år! Bli med på Pettersen og Findus sine spennende eventyr når de skal prøve å skremme bort reven som streifer rundt hønene. Eller nyt den morsomme historien om når Pettersen sår grønnsaker, og Findus setter kjøttboller i kjøkkenhagen. Full baluba bryter ut når kjøkkenhagen plutselig blir besøkt av høner, kuer og en gris. Hold Findus med selskap når han skal flytte ut, og får hjelp av Pettersen til å innrede sitt eget lille krypinn på utedassen. Hos oss finner du tapeter med motiv fra blant annet Pannkakstårtan, Rävjakten, Kackel i grönsakslandet, Pettson tältar och När Findus är liten och försvann. Velkommen inn i Pettersen og Findus vidunderlige eventyrverden!

Lekne barnerom med Pettersen og Findus

Med unike Pettersen og Findus-tapeter kan du enkelt skape en leken følelse i barnerommet. La barnet oppdage at et hvert øyeblikk kan være et eventyr, og at man skal være snill mot alle, høner som rever, katter som gubber. Barnetapetene passer i alle barnerom, og oppmuntrer til lek, kreativitet og læring. La deg inspirere av vårt sortiment av originaltegninger fra bøkene, og velg den tapeten som passer best hjemme hos deg. Uansett hvilken tapet du velger, kan du være sikker på at du og barnet ditt kommer til å få en varm og god følelse når dere ser den nye barnetapeten! Sven Nordqvists fantastiske bildeverden er tidløs, og med en fargepalett fra den svenske grønne og myke naturen. Grønne og gule myke gressplener, grønne sommerlige busker og røde små hus med hvite vindusrammer setter stilen. Kombiner med lyse tremøbler, og barnerommet kommer til å bli som en innbydende oase! Tapeter fra bokserien Pettersen og Findus selges kun hos Photowall.
Produktinformasjon
15 motiver
  • Viser 1-15 av 15 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.