Byer og steder

Heller enn å reise verden rundt for å samle minner fra utsikten til stjernehimmelen, så kan du ta med deg disse åndeløse øyeblikkene hjem. Enten du foretrekker freden og sinnsroen i kLes meranalene i Venezia eller de glitrende lysene i London, vi er sikre på at vi har et bylandskap for deg. Fototapeter av bylandskap gir også en dramatisk dybde til små rom. Fra Paris til New York, fra Tokyo til Stockholm, du vil helt sikkert finne de mest imponerende skylines fra hele verden.

Tapeter fra fabelaktige steder

Utvalget av vakre bilder av byer fra hele verden vil få deg til å smile mens du ser for deg at du befinner deg på de stedene som er avbildet. Det er en flott blanding av fototapeter, grafisk design og smarte tegenserie-aktige design. Et talentfullt team av fotografer og designere har laget disse tapetene for at du skal kunne ha glede av dem og de har tenkt på hvordan de best skal kunne fange essensen av en by på et enkelt lerret. Disse slående kunstverkene vil minne deg om de spennende byene du har besøkt eller dem du har veldig lyst til å besøke en dag.

Tapeter med Bylandskap

Hver variant i vårt galleri av bylandskap og stedsspesifikke tapeter har sin egen karakteristiske stil. For eksempel, et populært valg er å ha et bykart som tapet. Vi har en slik en tilgjengelig fra Paris hvor elven Seine skjærer gjennom midten og lager en bue som en reinbue. Denne unike designen vil være et utmerket utgangspunkt for en samtale fordi den er så kreativ og gir et nytt syn på hvordan en by ser ut. Design med skyline panorama er et annet blikkfang av en tapet som er flerfarget, men med en effekt av vannfarger. PHOTOWALL har gjengivelser av mange kjente skylines og noen eksempler er London, Cincinnati og Moskva. Bakgrunnen er hvit sånn at de fargerike og klare skylinene blir fremhevet. Dette skaper et inntrykk av et grenseskille som er perfekt for å gi liv til et ensfarget rom.

Fotodesign

Disse fototapetene av høy kvalitet har fanget en magisk side ved byer over hele verden. Det er mange fototapeter som har vakre speilinger i elver som renner gjennom byene. Londons Canary Warf er et sånt eksempel hvor fotografen har tatt et perfekt bilde av byen i skumringen med en slående lilla og blå himmel og lysene fra skyskraperne som gjør speilingen til noe helt eget. En annen av våre fantastiske fototapeter er et bilde av Rainbow Bridge og Mount Fuji i Japan. Fotografen har fanget det snødekte fjellet med solen som skinner på det og med byens landskap nedenfor fullt av lys og liv. Rainbow Bridge, også full av lys, skjærer gjennom midten av denne vakre scenen. Det finnes også sepia fototapeter tilgjengelige som er mer subtile men som likevel gir stor effekt i det rommet du velger. Disse hjelper deg å se for deg at du har reist tilbake i tid. Byen Stockholm med sine elegante kirkespir er avbildet i et sepiadesign.
Produktinformasjon