Arkitektur

Hvis du elsker arkitektur, vil du garantert glede deg over det store utvalget av fototapeter med arkitekturmotiver. Fra det rolige og fredfulle til det businessaktige og elegante, er Les merdet noe her for den arkitektoniske stilen du måtte foretrekke.

Interessante silhuetter av byer for veggen din

Du kan få et fantastisk tapet med silhuetten av Barcelona i hvitt og svart for å bringe et bluss av Spania i rommet ditt. Dersom du foretrekker amerikanske byer, finnes det fototapeter i svart og hvitt eller i farger med silhuetter av Phoenix, Cincinnati, Buffalo og Lincoln. Noen ønsker kanskje å bringe et snev av engelsk eleganse til rommet sitt med et fototapet med konturene av London. Eller kanskje du elsker Canada og ønsker et flott fargerikt fototapet med Winnipegs skyline. Og sannelig er det mange andre å velge blant også. Så ha det moro når du leter igjennom og ser hva vi har og hvilke som passer best til rommet ditt.

Fyrtårnenes fredfullhet

Det er bare noe svært fredfullt over våre staselige tapeter med fyrtårn. Fargene som er valgt er fredelige og delikate. Omgivelsene får deg til å føle deg så avslappet og rolig. To flotte tapeter som oppnår den ønskede tilstanden av fredfullhet for rommet ditt er «Seaside View» og «Lighthouse in North Carolina».

Storslåtte broer

Tapetene våre med broer gjør virkelig et rom interessant. Det er mange broer å velge blant for dem som virkelig elsker broer. Ja, det ser ut til å være noe storslått og vakkert med broenes arkitektur. Derfor er vi fornøyd med å kunne tilby deg våre fabelaktige tapeter av Pusjkinskijbroen i Moskva, som skuer ut over en herlig og rolig elver, og mye mer.

Blåkopitapeter tilbyr interessante arkitektoniske detaljer

Det finnes flotte alternativer av blåkopitapeter som har en grålig farge. To som har en spesielt slående skjønnhet er blåkopien «Triumphal Arch» og «Chrysler Building». Disse blåkopiene er elegante og dramatiske.

Andre storslåtte bilder

Det er også mange andre storslåtte bilder tilgjengelig. Slik som Rialtobroen som har en nydelig rekke med fargerike bygninger. «Mabry Mill» er et tapet som er rolig og ydmykt med en herlig fredfull og nostalgisk stemning. Bla deg igjennom for å se hva som fanger øyet ditt som et flott tapet for rommet ditt.
Produktinformasjon