New York

New York er selve symbolet på en amerikansk by du kan velge som fototapet. Utforsk de mange fotografiske utsiktene over byen i panoramiske fototapeter. Fra taxier til scener med betraLes merktning av New Yorks gater fra vinduer, finnes det et bredt utvalg av tapeter med temaer fra New York.. Times Square, Manhattan, Brooklyn Bridge og Freedom Tower er noen av tapetene. Kanskje du vil like urbane scener i New York, eller plakater med Frihetsgudinnen. For naturentusiaster finnes det også motiver fra Central Park og Hudson River for hjemmet ditt.

New York fototapeter for et fantastisk rom

Hvert hjem fortjener en oppgradering, og tro det eller ei, valgene er uendelige. Sjekk referanser til interiørdesign, og se hvor utrolig mange alternativer det er å velge mellom. Farger har for eksempel betydelig innvirkning på det totale utseendet i rommet, ettersom forskjellige farger kan skape ulike stemninger og atmosfære. Fototapeter fra New York tar deg med til de forskjellige stedene i den fantastiske byen. Du vil fryde deg over de gule taxiene som kjører i gatene i New York, Times Square, Manhattan, statue of Liberty og andre, trykt på fototapeter. Hvis du er ute etter en veggdekorasjon som vil gi interiøret ditt spenning og liv, har Photowall svarene for dine behov. New York-fototapeter finnes i forskjellige utførelser og med forskjellige fargemønstre. Hvis du er ute etter et klassisk utseende, er det fototapeter tilgjengelige som vil sette et tidløst preg på interiøret ditt. Fototapetene finnes også i livlige farger som vil gjøre alle kjedelige og triste vegger livlige og interessante. Lag en nostalgisk veggdekor med New York-fototapeter. Du vil helt sikkert bli forelsket i byen og dens landemerker. Dette gjelder også for dem som har besøkt byen eller bor der. Et fartsfylt byliv for dem som holder dampen oppe. En behagelig og avslappende utsikt når fototapetene er på plass på veggene.

Hva er så spesielt med New York?

Ofte kalt NYC, er byen New York den mest folkerike byen i USA. I 2017 ble befolkningen anslått til 8 622 698. Selve byen ligger på sørspissen av delstaten New York og regnes for å være sentrum i storkommunen New York. Byen New York er blitt beskrevet som den globale maktbyen, verdens kulturelle-, økonomiske- og mediehovedstad. Den har en viktig plass og innvirkning på handel, underholdning, forskning, teknologi, utdanning, politikk, turisme og sport. New York City er også den fremste porten for lovlig innvandring til USA, og der snakkes hele 800 språk. Disse gir byen det største språklige mangfoldet i verden. Historisk har New York sin opprinnelse som en handelspost grunnlagt på nedre Manhattan av kolonister fra Nederland i 1624. Noen år senere kom byen under kontroll av engelskmennene. Den fikk navnet New York etter at kong Charles II av England overlot territoriet til sin bror, hertugen av York. New York var også hovedstaden i USA fra 1785 - 1790. Frihetsgudinnen er et av de viktigste landemerkene og symbolene for byen. Den hilste millioner av innvandrere når de ankom byen med skip. Statuen symboliserer også frihet og fred. New York besøkes av utallige turister på grunn av sine mange landemerker og turistattraksjoner. Det er Times Square, Broadway Theatre District, broer, skyskrapere og parker, for å nevne noen.
Produktinformasjon