Veier og motorveier

Alle veier fører til Rom ... veier er en livsviktig del av kulturen vår, og har vært det opp gjennom historien. Romerne kunne ikke ha erobret halve verden hvis de ikke hadde bygd de bLes mereste veiene verden til da hadde sett, og i de flestes øyne, har lange veier en romantisk tiltrekningskraft. Spenningen av den åpne veien foran deg, uten noe å gjøre annet enn å se hvor den fører deg hen, er universell. Hvorfor ikke ta med deg den åpne veien hjem, med et fototapet.

Den åpne veien

Har du noen gang kjørt ned en tom landevei? Det er det fredeligste du kan forestille deg, bare deg og bilen, og hjulene som synger mot asfalten. Eller kanskje du har dristet deg opp en fjellovergang, klamret deg til rattet et kilometers dypt stup bare noen få meter unna, mens hjertet hamret i brystet som en fanget fugl. Kjør langsomt ned en værbitt vei i en urskog, og tenk over hva trærne har sett. Veier er kilder til følelser, og å reise på dem kan føre oss til uventede plasser. Ta de følelsene med deg hjem med et fototapet fra samlingen med vei- og motorveimotiver.

Inn i byen

Hver gate i byen i hver by er unik, og alle har noe spesielt å vise deg. Det er alltid noe nytt å se, fra de gamle husene i London til glitter og glamor i Los Angeles Med Med fototapeter, kan du sende fantasien din på en reise til noen av de vakreste, mest eksotiske veiene i verden.

Historie

Veier er en inspirasjon for kunstnere og fotografer. Noen tar bilder av trafikken om natten og fanger opp for evigheten den flyktige skjønnheten av striper av lys, fanget i øyeblikket når de suser forbi. Andre tar bilder av berømte personer på berømte veier, slik som Beales som krysser Abbey Road, som muligens er det mest berømte bildet av Beatles som noensinne er tatt. Hvert fotografi av Piccadilly Circus er et historisk øyeblikk, fanget opp for alltid. Gjør et historisk øyeblikk ditt for alltid med tapeter fra Photowall.

Ta med deg verden hjem

Med vårt utvalg av fototapeter, kan du bringe kraften fra den åpne veien inn i et hvilket som helst rom. Et veibilde vil umiddelbart gi inntrykket av at et rom er større, mens en vei som leder deg inn i solnedgangen vil tilføre levende farger til en kjedelig design. Bring et streif av verden utefor inn i hjemmet ditt med et fototapet.
Produktinformasjon