Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

Space Odyssey - Tapet - Gang

519

motiver

Fantasi

Fantasi-fototapeter er en morsom måte å uttrykke din kreative side. Vi har fototapeter og tapeter med et vidt spekter av fantasi-relaterte temaer, blant annet med drager, ernhjørningeLes merr, feer, trollmenn, og mer. Du kan finne fantasibakgrunner med virkelige dyr som ulver, sjødyr, hester, safaridyr og alle slags mytiske og magisk vidunderlige og fantastiske vesener i hverdagslige settinger også. Ta en titt i vårt utvalg, du vil garantert finne noe som morer deg eller er så slående at du ikke kan motstå det.

Figurene

Tapet kan være en morsom måte å pynte en vegg. Vi har fototapeter med alle slags dyrescener og temaer, både fra virkeligheten og fantasien. Et populært tema er enhjørninger. Prøv å se for deg disse vakre ville vesenene galopperende over stjernene på en astralbølge; eller plaske med sine føll i et eventyrtjern nær et slott; beitende i hager med en skyhet som får deg til å tenke at om du kommer for nær, så vil de forsvinne. Drager og dinosaurer er også en vesentlig del av vårt utvalg av kvalitetstapeter. Det finnes surrealistiske bilder av dragekrigere, retro roboter, hus som svever nær et fossefall, eller Gotham City nattestid. Karakterer fra fjernsynet og fantasifulle gjenskapninger av portretter av mennesker finnes også blant våre fantasitapeter. Temaer hentet fra eventyr og bøker som Alice in Wonderland eller Mumin kan ta deg med til en annen verden i løpet av et øyeblikk. Av og til kan slott og trær i en scene bli til figurer i seg selv om du ser nærmere etter.

Bakgrunnene

Noen bakgrunner er helt spesielle, som baktepper av hverdagsgjenstander som et kjøkken eller bokhyller. Andre bakgrunner lar deg slippe unna hverdagen med scener som Jurassic jungel eller slott i luft eller på land. Temaer fra sjøen kan være utsikt over havbunn med massevis av liv og sunkne skatter. Slott, hytter, hagestier og mye mer gir muligheter til å la blikket vandre, og også scener fra en fantasiskog med sommerfugler, feer, og litt tryllestøv! Jo mer du ser på disse iøynefallende designene og fototapetene, jo flere detaljer vil du fange i hver enkelt del av tapeten.
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.