Fantasi

Fantasi fototapeter er en flott måte å vise frem din morsomme og kreative side på. Vårt brede utvalg av fantasirelaterte temaer inkluderer, men er ikke begrenset til: drager, enhjørniLes mernger, feer, trollmenn, dinosaurer, leker, folklorefigurer, etc. Du kan også finne fantasi fototapeter med moderne dyr som ulver, sjødyr, hester, safaridyr, samt alle slags mytiske vesener i hverdagslige omgivelser. Dette lar deg eksperimentere med kontraster og justere den visuelle tyngden i et rom i henhold til dine preferanser.

Karakterene i fantasi fototapeter

Alle slags virkelige og mytiske skapningsscener og temaer for fantasi fototapeter kan være inngangsporten til en eksplosjon av dekorer, en morsom aktivitet for store og små. En av de mest populære varene i vår samling av fantasi fototapeter er tapetet med enhjørningen som tema. Se for deg at disse vakre arkane skapningene traver over stjernene på en astral bølge, plasker med babyene sine i et eventyrdam nær et slott, og beiter i frodige hager. Alt dette innenfor fire vegger! Unicorn Wave har utrolig nydelige farger sammen med et uvanlig design, og vil glede både store og små.

Flere figurer, flere valg

Drager og dinosaurer er også fremtredende i vår samling av høykvalitets fototapeter. Disse er spesielt populære blant de unge. I tillegg er det surrealistiske bilder som dragekrigere, retro-roboter, hus som flyter nær en foss eller Gotham City om natten. Vi tar figurer fra TV og gjenskaper fantasifulle portretter av mennesker som du deretter kan tilpasse din estetikk og dine ønsker. Blomsterengel er et strålende eksempel på det, der en vakker jente blir fremstilt som en englelignende figur som stirrer dypt inn i sjelen din. Slik er kraften i våre fremragende fototapeter. Flere alternativer inkluderer også ideer basert på bøker som Alice i Eventyrland eller Mumitrollet, de kan transportere deg til en annen verden på et øyeblikk med disse fototapetene som du ikke må gå glipp av.

Bruke fantasi fototapeter som slående bakgrunn

Vi kan ikke undervurdere kraften i en flott bakgrunn, spesielt i våre egne rom. Noen er helt finurlige, for eksempel bakgrunner av hverdagslige ting som kjøkken eller bokhyller. Andre bakgrunner tar tankene dine med på en virkelighetsflukt med scener som en jurassisk jungel eller luftslott. Våre fototapeter tilbyr også pedagogiske elementer, med stjernekonstellasjoner av våre forskjellige horoskoptegn. Disse kan fungere som en uttalelse om karakter, og gi hjemmet et verdsatt personlig preg. Med vårt brede utvalg har du mulighet til å velge mellom disse forskjellige motivene, og justere dine fantasi fototapeter i samsvar med dine interiørpreferanser.

Et trinn opp

Illusjoner er også en del av psyken vår, de gir oss et innspill av kreativitet. Hvorfor ikke manifestere dette konseptet ved å legge til flere fantasi fototapeter, for eksempel Aquatic-temaer som gir utsikt over havbunnen, komplett med sjøens dyreliv og forliste skatter? Eller hva med det nydelige Life Is Good, der du stirrer inn i verden, som om du står ved et vindu, men med uttrykk som i et tradisjonelt maleri? Det er slott, kvikke hytter, hagestier, fantasi-skogscener med sommerfugler, feer med alvestøv, og mange flere å velge mellom.

Fantasi fototapeter for et mer voksent publikum

Jo mer du ser på disse iøynefallende fantasy-fototapetene, desto flere detaljer vil du legge merke til, i praktisk talt hver eneste del av fototapet. Det er på grunn av våre høykvalitetsstandarder og veldig spesielle designs. For dem som heller litt mer til det mørkere og litt spesielle, har vi bilder som Spooky Tree, et Goth-inspirert konsept hvor du kan se et ekte fotografi i svart og hvitt som ser ut som en svært detaljert tegning. Så er det Gustave Dore - Ogre in the Forest, en glimrende kunstnerisk presentasjon som kan sende frysninger nedover ryggraden. Definitivt et fototapet som vil inspirere interessante diskusjoner mellom deg og dine gjester.
Produktinformasjon