Folk

Fototapet med temaet mennesker kan være morsomme i rom hvor man oppholder seg mye, så også på et kjøkken. Våre tapeter, som er av høy kvalitet og kan spesialtilpasses, har berømtheterLes mer, ukjente mennesker og folk fra kjente malerier. Noen av menneskene, kjente og ukjente, inkluderer James Dean, Marie Antoinette, Beatles, US President Obama, Elvis, Jimmy Hendrix og kunstneres portrett fra navn som Gustav Klimt, Peder Severin Kroyer, David C. Miller, og Javier Velasco. Et snev av personlighet på veggen vil sikre at du aldri føler deg helt alene!

Folk

Vårt utvalg av tapeter med mennesker har realistiske fotografier, portretter, og mer abstrakte gjengivelser av folk som er berømte og mennesker i hverdagssituasjoner. Noen av celebritetene som er avbildet inkluderer Madonna, Christopher Reeve, Neil Armstrong, Oprah Winfrey, Audrey Hepburn, og mange, mange flere. Hverdagsmennesker blir fremstilt gående, løpende, lekende, sittende på benker, vandrende langs strender og mer. Berømte mennesker er tilgjengelige i standardstiler så vel som abstrakte gjengivelser som hedrer deres liv og kunst. Du kan ta en spasertur eller en drink sammen med din favoritt-berømthet. Du kan gå ved siden av Beatles på Abbey Road. Du kan sette deg i bilen til James Dean eller se for deg at du lytter til Elvis som sitter på en krakk og klimprer frem en bluestone på kjøkkenet ditt. Mulighetene med fototapeter er ganske enkelt endeløse.

Steder med Folk

Arbeidsmenn på en skyskraper er bare en av de flotte tapetene som er tilgjengelige. Det er også en graffitivegg, fjellklatring i Piera Menta, og snøbrett og rullebrett scener så realistiske at du er sikker på at om du står for nære, så vil du bli oversprøytet av snø! Strandmotiv og bybilder kan få den størrelsen du behøver for din fototapet. Tapeter som disse er spesielt fine om du kan inkorporere dem med dekorasjonen av rommet for øvrig, for eksempel en kafe-scene med folk kan fungere bra i det rommet du spiser. Det finnes motiv med menneskemengder - du kan se for deg at du er en stjerne, det finnes bilder som inviterer til å ta en svømmetur, vindsurfe, berømte steder og urbane. Om du liker inkluderende settinger, så finnes det festivaler, kroninger, gatescener, byggeplasser og mer.
Produktinformasjon