Kart og flagg

Ville det ikke være fint å få følelsen av at du skal til å legge ut på reise hver gang du setter deg ned med en kopp te eller legger deg for å sove? Vi tilbyr et stort utvalg av kart Les merog flagg som fototapeter sånn at du kan bevare dine fineste minner om steder og tider som har vært. Du kan nå lenger enn himmelen med våre tapeter ettersom det også finnes kart over stjernene og verdenshavene!

Kart

Våre kart er av høy kvalitet og de kan bli tilpasset nøyaktig som du ønsker det sånn at tapeten din får et personlig preg. Tilgjengelige kart inkluderer bykart, abstrakte kart, kart av land, gamle kart og mer. Om du har hatt ekstra stor glede av å besøke et spesielt sted, heng det på veggen med en av våre flotte fototapeter. Det finnes skolekart med oppdaterte steder og grenser, fantasifulle kart som et kart over Storbritannia som er laget av noter eller et verdenskart satt sammen kun av ulike hunderaser. Moderne kart kan fåes i gammel stil, eller antikke kart som ser ut som de er moderne. Berømte byer du har lyst til å oppleve er tilgjengelige som kart - for eksempel Roma, Paris, Berlin, og New York. Kart i alle stiler og farger kan enkelt brukes på mange måter som fototapet. Sjøkart kan være gøy for hele familien, eller hva med stjernekart? Sjøkart og stjernekart kan fåes for å peke ut din kurs nordover eller i en hvilken som helst annen retning tankene dine ønsker å føre deg.

Flagg

Nasjonal- og verdensflagg er svært interessante, spesielt om hjemlandet ditt er langt borte fra der du bor. Heng en bit av steder du har bodd eller besøkt på veggen din sånn at vennene dine kan se din del av verden. Du kan finne fototapeter av gamle flagg, eller de som gjengir moderne nasjonalflagg. Fototapeter av flagg fra nesten over alt i verden kan ta deg tilbake i tid, eller fremover til neste feriereise. Det er ingenting som uttrykker nasjonalfølelse like fint som en fototapet av flagget til landet ditt!
Produktinformasjon