Flagg

Hvis du ser etter det ultimate fototapetet for en følelse av virkelig å tilhøre et sted, sjekk ut vår omfattende flaggkategori. Her vil du finne noen virkelig inspirerende tapeter å vLes merelge blant som vil tilføre enda en klatt med sårt trengt farge til et trist område av huset ditt. Enten du ser etter et fototapet for kjøkkenet, spisestuen eller til og med et soverom for å skape noe som folk snakker om, er et flaggtapet definitivt noe for deg.

Britisk tapet

Vil du fremheve den høyt elskede «bake off»-stilen i kjøkkenet? Ønsker du et patriotisk fototapet i dagligstuen? Med Union Jacks tydelige design i rødt, hvitt og blått, har mange av fototapetene våre nasjonalflagg på en stilistisk måte som gjør at det vil passe inn i mange slags tradisjonelle og moderne husinnredninger. Kanskje du foretrekker et tapet som skaper et mursteinslignende utseende med Union Jack malt over, eller kanskje du velger er retroflagg for å få en slags følelse av de svingende sekstiårene? Det er en mengde britiske flagg av ypperste kvalitet å velge mellom - noe med mat og andre som fokuserer på rockehistorien - noe som vil få et hvilket som helst hjem til å utstråle kjærlighet til fedrelandet, uansett hvilket kulturikon du ønsker å fokusere på.

Rundt omkring i verden

Det er viktig å merke seg at mange av de flaggbaserte fototapetene vi tilbyr ikke bare fokuserer på Storbritannia. For eksempel, har vi design som kan skjerpe appetitten din fra rundt omkring i Europa og Nord-Amerika. Ta flaggene våre fra USA, for eksempel. Vi produserer et godt utvalg av tapeter som er basert på den klassiske designen til Stjernebanneret, noe som i seg selv er en designklassiker. Fang opp ånden til «the home of the free» i interiøret i ditt eget hus med et tapet som kan dekke alt opptil 32 kvadratmeter, selv i et standardformat. Dersom stjerner og striper ikke makter å fange fantasien din, hva med et stilisert amerikansk flagg, som bruker den klassiske registreringsskiltdesignen som finnes overalt i USA, med omriss av landet. Uansett hvordan du bestemmer deg for å dekorere hjemmet ditt med et av våre flaggtapeter, har vi det passende produktet for deg, eller vi kan skreddersy et for deg, hvis du foretrekker det.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider