Verdenskart

Fototapeter med verdenskart tilfører garantert mye sjarm og skjønnhet til et sted. Vi har slik et bredt utvalg for deg å velge blant og vi er sikre på at de vil bringe deg interesse Les merog fornøyelse i lang tid. Bla gjennom vårt kvalitetsutvalg for å se hva du liker best til ditt eget rom.

Bykart

Bykartene våre pleier å bringe mye grafisk interesse og detalj til et rom. De er et flott alternativ for industrielle omgivelser og gir ekstra tekstur til den samlede designen i et rom. For eksempel, har de mange interessante farger og komplekse dimensjoner som virkelig trekker øyet mot ønsket om å utforske detaljene på kartet. De fungerer som et ypperlig fokus for et hvilket som helst sted. Det er så mange bykart av fineste kvalitet å velge mellom. Det er noen bykart som til og med lages i rødt, noe som er en svært behagelig, attraktiv og energisk farge for kontoret, et industrielt rom eller hjemmet. «City Map - Madrid» bringer et streif av Spania til rommet ditt og tilbyr velansette grafiske detaljer til veggen din.

Landkart

Vi er alle virkelig stolte over hvor vi kommer fra, så det er moro å henge et fototapet av et land for å vise frem vår nasjonale identitet. Disse herlige landkartene viser stolt frem nasjonalarven vår ned gjennom århundrene. Kanskje forfedrene våre kom fra et visst område i verden som vi beundrer, men ikke har kunne besøke personlig, slik at et landkarttapet virkelig bringer det landet litt nærmere hjertet når vi ikke kan se det med våre egne øyne. Det bring hjem litt herlig nostalgi til hjertet vårt. Disse kartene er laget i svart og hvitt, noen ved bruk av lyse farger, og noen er laget med mer levende fargetoner. Det er ganske sikkert et flott fototapet i denne landkartkategorien som vil matchen stilen i rommet ditt. Australiakartet er artig og lekent. Dette landkartet er satt mot en kremfarget bakgrunn med selve kartet i nyanser av lyseblått og kongeblått som gjør det forbløffende attraktivt.

Kart over verdensrommet

Tapeter med kart over verdensrommet vise solsystemet så innsiktsfullt at vi ser ut til å interesse oss for det og fascineres av det. Disse romkartene er svært informative og de har virkelig en type drama og skjønnhet ved seg som er unik. De er laget ved å bruke mørke farger for bakgrunnen og noen lyse farger for planetene. De ville virkelig ta seg godt ut på et barnerom, klasserom, et kontor eller et annet rom i huset ditt, slik som stuen. Disse tapetene tilfører også mye interessant til et industrielt rom. «Sun and Planets» er så livfull med den mørke bakgrunnen og den lyse solen. Dette bilder får deg til å føle deg full av liv og er spennende å se på.

Sjøkart

Selv om vi ikke alle er mesterseilere som vet hvordan vi skal beherske havet, er disse sjøkartene herlige og laget ved å bruke beroligende og rene pastellfarger. De er svært detaljerte og gjør at man ønsker å se på detaljene for å finne ut hva de alle dreier seg om. Disse sjøkartene er herlige for dem som ønsker å lære mer om havet, og de er nydelige å henge opp i et hytterom, et kontor eller et hvilket som helst annet sted. De er svært lærerike og et virkelig fokus for ethvert sted. «Sea Chart 92 - Kattegat» er et svært detaljert og virkelig iøynefallende med sitt blå hav og gule grenser som representerer land. De er så nøyaktige – og til og med vakre – at de automatisk legger beslag på oppmerksomheten din.

Verdenskart

Verdenskart er så interessante og får deg til å føle at du er del av et stort sted. De gir deg virkelig en følelse av at det er flott å leve og å kunne peke ut deler på verdenskartet for å vise hvor du er fra, at du hører til et sted, og at du er viktig. Noen av verdenskartene er svært fargerike og noen av dem er formet med svært dempede, roligere toner. Avhengig av hva slags type verdenskarttapet du ønsker, kan du virkelig skape forskjellige slags stemninger for ulike rom. Kanskje er det noe du finner vakkert i seg selv med verdenskart og derfor ønsker å lage et tema for hjemmet ditt eller kontoret ved å henge ulike typer av verdenskarttapeter i ulike områder. «World Map Detailed – Without Roads» er så skinnende i forbløffende, attraktive farger at det vil live opp ethvert rom.
Produktinformasjon