Mosaikk

Hvis du vil ha råd om hvordan du skal friske opp interiøret, har Photowall akkurat tingen for deg. Vår kolleksjon av fototapeter med mosaikk fra kategorien mønstre innen kunst og desiLes mergn, kan være den manglende tråden i interiørdekorasjonen. Du kan kvitte deg med de utdaterte forestillingene om "intetsigende" og "over-the-top kitsch", disse motivene vi viser deg, er bare stilige og tiltalende. På lang vei skinner og glinser våre mosaikk fototapeter med et imponerende utvalg av farger. På nært hold blir detaljene synlige, og du kan se hvor mye tid og krefter som må ha gått med til å skape dette kunstverket. For å fremheve noen få stasjonære ting rundt i rommet, for virkelig å gjøre det pop, er mosaikk fototapeter det beste verktøyet. Enten det er til hjemmet, et rekreasjonsområde eller til og med kontoret, vil disse elementene være en garantert visuell hit. Du kan også justere valgte fototapeter for å matche, eller som kontrast til dine eksisterende estetiske- og fargevalg.

Bakgrunnen for mosaikk fototapeter

En mosaikk er egentlig en kunstnerisk teknikk som bruker bittesmå deler til å lage et helt bilde eller objekt. Mosaikk blir vanligvis satt sammen ved hjelp av små fliser som er laget av glass, stein eller andre materialer. Selv om disse flisene vanligvis er firkantede, kan de også være runde eller tilfeldig formet som du ser på de følgende bildene i mosaikk fototapeter. Det er to hovedmetoder for å lage mosaikker. Den ene er kjent som den direkte metoden, der kunstnere plasserer flisene direkte på den endelige overflaten, og den andre er den indirekte metoden, som er ideell for store skalaer med mye intrikate detaljer. Kunstnere plasserer flisene på et underlagspapir som senere blir overført til den endelige overflaten når mosaikken er fullført. Det er morsomt å studere denne samlingen av fototapeter, og prøve å finne ut hvilken metode som ble brukt på de forskjellige motivene. Mosaikk fototapeter er ideelle i den forstand at de skaper illusjonen av rom, så vel som av tekstur. Subtil, men effektiv innredning, som du kan se i Abstract Mosaic- Warm Gray.

Rask historietur

Selve begrepet mosaikk er sannsynligvis avledet fra det greske ordet "mousa", som betyr "muse." Det er en kunstform som har eksistert i tusenvis av år, først oppdaget i det gamle Mesopotamia, hvor små biter av fliser ble funnet i et tempel fra det tredje årtusen f.Kr.! Imidlertid var det ikke før de gamle grekere og romere at mosaikker begynte å skildre virkelige scener, mønstre og symboler. Etter hvert som årene gikk, ble mosaikker mer intrikate og realistiske, og kunstverkene ble kulturelt betydningsfulle over hele verden, slik du kan se i mosaikk-fototapetet med tittelen Berber Mosaikk Moske. Berberne er hjemmehørende i Nord-Afrika, de fleste bor i Marokko og Algerie. Som du kan se, har mosaikkv-fototapeter ikke bare stil og karakter, de innebærer også en kulturell verdi som er så viktig i disse dager. Med et vakkert verk som dette, kan du vise din tilknytning til reise og kultur, samtidig som du får stor visuell innvirkning med mosaikk fototapeter.

Bruk av mosaikk fototapeter

I moderne tid har mosaikker opplevd en gjenoppblomstring blant gatekunstnere, håndverkere og interiørarkitekter, du finner dem i form av hagekunst, trappetrinn, aksentbord og så videre. En mer moderne gjengivelse av mosaikken er kjent som fotomosaikk, den lar kunstnere jobbe med en rekke fotografier, og ordne dem til et større bilde. Du kan se spor etter dette i fototapetet som heter MosaicCat. Dette moderne og sjarmerende bildet kan brukes praktisk talt hvor som helst, og det vil gi et varig inntrykk på grunn av sin unike design og de livlige fargene. Til og med et enkelt kjøkken kan gjøres om til et rom å oppholde seg i, med noe så enkelt som et mosaikk-fototapet som dette, det gir rommet stil og gjør det til mer enn bare et sted å lage mat.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider