Patchwork

Det kan være utfordrende å kombinere forskjellige elementer i interiørdesign, men når du lykkes, ser det sublimt ut og har massiv visuell virkning. Med Photowalls høykvalitetsutvalg aLes merv fototapeter med lappetepper fra kategorien mønstre innen kunst og design, har du innbegrepet av denne ideen. Selve ordet lappeteppe refererer til et stoff som fremkommer når mindre stoffstykker, ofte kalt lapper, blir sydd sammen. Det samme gjelder interiørdesignen din, du tar mindre biter og prøver å sy dem sammen for å skape en estetikk. Lappeteppe fototapeter kan være den manglende tilknytningen, og en nyttig følgesvenn på denne dekorative reisen. Uansett om du prøver å pynte opp boligen din, en fritidsbolig eller til og med kontoret, kan disse motivene hjelpe deg med å gjøre et vanlig rom til noe virkelig spesielt. Som vanlig kan du justere fototapeter du har valgt for å matche eller kontrastere med din eksisterende interiørdesign og fargevalg.

Typer lappeteppe fototapeter

Lappeteppe-quilter sorteres ofte i kategorier med navn som gir deg detaljer om deres generelle struktur og antall lapper i en blokk. Det vanligste er imidlertid en lappequilt, som gjentar samme form om og om igjen, og fire lappeteppeblokker, som består av fire stoffstykker. Dette betyr at det er to på tvers og to nedover, der noen former i en firepatch ofte er delt inn i flere segmenter. Du kan se dette i utvalget av Photowalls lappeteppe fototapeter. Det er også fem lappeteppeblokker som er strukturert med tjuefem lapper og ni lappeteppeblokker med opprinnelig ni firkantede lapper, men flertallet av nilappseksjoner er delt inn i en rekke former. Studer gjerne disse fantastiske fototapetene for å lære mer og finne det som taler mest til deg. Det er viktig å ha en personlig tilknytning til lappeteppe fototapetene, siden de vil være speilbildet av din personlighet i rommet du dekorerer.

Kort historie

Lappetepper går tilbake rundt fem tusen år til tidlige tider i Kina og egyptiske graver. Oftest brukt til å lage quilter (dyner), kan lappeteknikken også brukes til å lage vesker og klær, noe som har sett en ny oppblomstring nylig på høyt nivå i moten. Lappetepper er til og med blitt et populært stykke av verdenshistorien, som vi skal komme til senere. Du kan se at lappeteppe-fototapeter ikke bare tar seg godt ut, de har også historisk og kulturell verdi. På 1700-tallet florerte lappetepper etter teknologiske forbedringer i tekstilindustrien, hvor folk begynte å bruke trykte bomullsstoffer. Det ble til og med street fashion på 1960-tallet, og har fortsatt i dag, presentert i en rekke former hos high street-forhandlere. De innovative mønstrene i lappeteppe ototapeter kan skape en fantastisk dekorasjon hjemme eller på arbeidsplassen.

Lappeteppe fototapeter påvirker

I likhet med litteratur, forteller lappetepper en historie og kan gi et innblikk i en livsstil fra fortiden, eller til og med i dag. De symboliserer ofte snarrådighet, da quiltere bruker det de har for hånden for å lage et lappeteppe. Disse teppene kan også symbolisere arv, siden de er skapt ved bruk av stoffer som er symbolske for et øyeblikk i tiden. Eastern Crossing er et fint eksempel på et fototapet som kan falle i denne spesifikke kategorien. Dette elementet er et amalgam av forskjellige temaer, dekorer og farger, som kan gi deg et imponerende bakteppe i ethvert rom. For en enda stiligere utførelse, kan du prøve fototapetet med navnet Polar Bears Grey. Dette sjarmerende og herlige motivet vil ikke bare se sublimt ut, men også glede barna.
Produktinformasjon
  • Viser 1-13 av 13 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.