Popkunst

Noe visuelt fengende som stammer fra din personlighet og individuelle smak, er veien å gå når du dekorer et sted hvor du ofte er. Photowall har en utmerket kategori som dekker dette, Les meren serie popkunstmalerier av høyeste kvalitet, de mest unike designene, utrolig fyldige detaljer og fantastiske fargekombinasjoner. Ta en titt på vårt utvalg av utmerkede pop-art veggmalerier og velg favorittene dine til å dekorere hjemmet, kontoret eller andre steder du måtte ønske å piffe opp. Som vanlig kan du endre disse motivene for å matche eller kontrastere til din eksisterende interiørdesign, generelle estetikk, fargevalg og andre dekorative elementer.

En rask bakgrunnssjekk på pop-art fototapeter

Pop art er en kunstform som stammer helt tilbake til 50-tallet. Selve ordet pop er åpenbart kort for populært, som bokstavelig talt betyr den tekniske betegnelsen for folket, og som sådan er det kunsten for massene. Denne formen for moderne kunst har sin opprinnelse og har utviklet seg spesielt i USA og Storbritannia, som du senere vil se i Photowalls utvalg av pop-art veggmalerier. Inspirert av den opplevde visuelle middelmådigheten i reklamekampanjer, reklameplakater og TV, vendte artister som Andy Warhol, Roy Lichtenstein og Richard Hamilton seg til den såkalte antikunstkampanjen der de ga ut banale eller kjedelige bilder av kjente skuespillere og transformerte dem til en spennende ny kunstform. Denne nyoppfinnelsen og spenningen er overført til vårt utvalg av pop-art fototapeter, som kan forvandle ditt vanlige interiør til noe nytt og forfriskende på et øyeblikk. Ta for eksempel motivet kalt Suprematist Portrait of Lena Naymkina. Dette pop-art fototapetet trekker øyeblikkelig øyet til seg, skaper optisk dynamikk, og vil garantert vekke samtale og debatt.

Dykke dypere

Siden popkunst er en form for maleri og tegning som tillater en stor mengde naturlige uttrykk, fremhever mange eksempler i denne kategorien både vanlige gjenstander og mennesker, men også figurer eller strukturer som er kjente og berømte. Mange popartister var også illustratører, grafiske designere og til og med plakatmalere. Arbeidet deres kunne inneholde gjenstander inne i maleriene, for eksempel suppebokser, arbeidsverktøy eller naturlige gjenstander som skjell. Som sådan inneholder pop-art fototapeter en rekke ideer og karakterer. Bildet med tittelen Beatles - Revolver er et konkret eksempel på et fototapet med popkunst som blir bedre med hver eneste visning. Uansett om stecdet du pusser opp er bolig-, bedrifts- eller fritidsaktiviteter, vil dette fange alle som ser på det.

Effekten av pop art fototapeter på interiøret

Ettersom det er samtidskunst, passer popkunst godt med en rekke dekortyper i et hjem eller arbeidsplass. Det er et mest uskyldige motiver som smakfullt kan vises og fargekoordineres med veggene og omgivende interiørelementer som møbler og så videre. For visuelt å etablere et pop-art fototapet, er det en spesiell forestilling å vurdere. Den sentrale ideen om pop-art fototapeter er ikke bare å forskjønne interiøret ditt, men også gi en kommentar om kultur og samfunn gjennom populære logoer, bilder og ikoner, som deretter gjenskapes som om de er en ny idé inne i bildet. Som du vil se i eksemplene på pop-art fototapeter, er det som mange synes spesielt godt om med denne kunstformen at selv om den prøver ikke å ta seg selv for alvorlig, formidler den noen ganger et dypere, mer meningsfylt budskap. Å velge et stykke pop-art fototapet er å bli en del av kulturen bak det, noe som betyr at det du velger kan være et speilbilde av din egen oppfatning og tro.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider