Krysantemum, Katsushika Hokusai - Tapet - Stue

6

motiver

Katsushika Hokusai

Katsuhika Hokusai, en japansk kunstner, ukiyo-e-maler og trykker fra Edo-perioden, er en av de beste kunstnerne, kjent som skaperen av tresnittserien 36 Views of Mount Fuji, som ogLes merinkluderer det internasjonalt berømte trykket, The Great Wave off Kanagawa. Fantastiske trykk på fototapeter fra Photowall, som vil sette et spesielt preg på et rom. Nydelige design for å skape et vakkert interiør.

Et snev av orientalsk kunst i ditt eget rom

Asiatisk inspirert interiørdesign skaper en atmosfære av ro og inderlighet. De fleste av oss er utsatt for den fartsfylte, urbane livsstilen , og det er fint å komme hjem til et sted som gir mulighet til å holde tankene borte fra det stressende miljøet. Med kunstverker fra Katsuhika Hokusai trykt på dine fototapeter, vil du kunne oppnå den asiatiske designstilen hjemme hos deg. Fototapet-design er varemerke for dem du ser fra Den oppgående sols land. Med bruk av fototapeter kan vil du skape et asiatisk inspirert rom som vil være til stor hjelp for å gi deg ro i kropp og sinn. Hjemmet ditt vil oppnå harmoni og balanse, med tillegg av noen klart distinkte dekorasjoner. Katsuhika Hokusais verker er i stor grad inspirert av fargene i naturen, og viser landskap og natur. De tolker naturlige farger som passer godt inn i interiøret. Fototapetene kan være et flott bakteppe, de kan virke beroligende og skape en avslappet atmosfære.

Om Katsuhika Hokusai

Katsuhika Hokusai (31. oktober 1760 - 10. mai 1849) var en japansk kunstner, ukiyo-e maler og trykker fra Edo-perioden. Han produserte et stort antall arbeider, rundt 30 000 verk i løpet av sin levetid. tresnittet The Great Wave ble laget først 60 år etter at han begynte å skape kunst. Under høydepunktet av karrieren hans, hindret den japanske regjerings strenge politikk all import eller eksport av varer, og forbød på samme måte fri bevegelse for folket, og for utlendinger som ønsket å reise ut av eller inn i landet. I 1850-årene åpnet Japan endelig sine grenser, og europeerne omfavnet den japanske kunsten, spesielt verkene fra Hokusai. Hans kunstverk kom til noen av de mest kjente vestlige kunstnerne i historien, inkludert Claude Monet. I de første årene av Hokusais karriere ble han ansett for å være den ledende skaperen av dioramas, laget spesielt som leker for barn. Han skapte også mange brettspill, som ofte inneholdt små landskapsbilder. Hokusai laget en serie bilder som håpefulle kunstnere kunne kopiere, og disse ble samlet til en bestselgende bok med tittelen Hokusai Manga, som dokumenterer en av de tidligste formene for mangakunst. Hokusai var også skaperen av 36 Views of Mount Fuji, en serie landskapstrykk. Serien viser Mount Fuji fra forskjellige steder, og forskjellige årstider og værforhold. Den består faktisk av 46 trykk, hvorav 10 av dem er lagt til etter den første publiseringen. Denne serien ble produsert fra 1830 - 1832 hvor Hokusai var i syttiårene og praktisk talt på høyden av karrieren. Serien ble deretter utgitt av Nishimura Yohachi. I disse tider var Mount Fuji et populært emne for japansk kunst på grunn av sin kulturelle og religiøse betydning. Troen kan spores til Historien om bambuskutteren, der en gudinne plasserer livets eliksir på toppen av fjellet.
Produktinformasjon
6 motiver
  • Viser 1-6 av 6 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.