Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–3 dager.

21 07 55 52 21 07 55 52
Leonardo da Vinci - Atlanticus - Tapet - Stue

10

motiver

Leonardo da Vinci

Leonardo Da Vinci regnes for å være det viktigste eksemplet på det ”universelle geni”. En person med ubegrenset nysgjerrighet og "feberaktig oppfinnsom fantasi", og ansett for å være Les meren av de mest talentfulle personer som noensinne har levd. Da Vinci er kjent for sine geniale bidrag til kunstens og vitenskapens verden, de er ganske enkelt legendariske. Du kan faktisk ha et eller noen av verkene hans hjemme eller på kontoret med Leonardo Da Vinci fototapeter. Akkurat som kunstneren selv er bildene fantastiske, inspirerende og på en eller annen måte mystiske.

Tidløse vegger med Leonardo Da Vinci fototapeter

Det er tusen og en måter å få hjemmet ditt til å se fint ut. Imidlertid er det et faktum. Når du dekorerer innreder hjemmet ditt, vil du bli overrasket over de forskjellige ideene og inspirasjonene du kan bruke. Photowall har de beste fototapetene som garantert vil få kjedelige og intetsigende vegger til å se spennende ut. Lag en tidløs vegg med verkene til en av mestrene. Leonardo Da Vinci fototapeter er blant kolleksjonene fra Photowall som kan gi interiøret ditt et klassisk og tidløst utseende. Bildene har lang levetid og kan være en del av interiøret ditt over lengre tid. Hvis du vil ha et interiør med tidløst utseende, et med et gammeldags preg, men som fremdeles ser friskt ut i dag. Bildene og fargene på fototapetene anses å være klassiske, de er fremstilt for å vare, med stil og farger. Det klassiske utseendet for hjemmet ditt kan være varig, og Da Vinci vil kunne hjelpe deg med å oppnå interiørsstilen din. Fototapetets design grunner seg ikke på trender. De er enkle, men likevel sofistikerte. De er subtile og tilhører både rom og miljø. Det gode med Leonardo Da Vinci-fototapeter er at de kan samarbeide med de andre designelementene og trekke dem sammen. Du kan legge til antikke møbler og bruke fototapetene som bakgrunn. Du kan også blande designen med moderne møbeldesign eller andre dekorative gjenstander, og de vil se flotte ut i hjemmet ditt.

Om Leonardo Da Vinci

Leonardo Da Vinci var en italiensk polymat fra renessansen som var enormt interessert i oppfinnelse, maleri, skulptur, arkitektur, vitenskap, musikk, matematikk, ingeniørvitenskap, litteratur, anatomi, geologi, astronomi, botanikk, skriving, historie og kartografi. Kjent for å være en av de største malerne gjennom tidene, og noen ganger kreditert med oppfinnelsene av forskjellige gjenstander. Han inkarnerte renessansens humanistiske ideal. Da Vinci ble ansett for å være det ”universelle geni”, og hadde en dyptgående interesse for mange ting. Hans sinn og personlighet ble settt på som overmenneskelig, mens han var mystisk og fjern. Hans syn på verden var logisk snarere enn mystisk, og de empiriske metodene han brukte var ganske uortodokse for sin tid. Leonardo Da Vinci ble utdannet i atelieret til den anerkjente florentinske maleren Andrea del Verrocchio. Da Vinci tilbrakte sitt tidlige arbeidsliv i tjeneste hos Ludovico il Moro i Milano. Deretter arbeidet han i Roma, Bologna og Venezia, og de siste årene tilbrakte han i Frankrike hvor Francis I av Frankrike ga ham et hjem. Blant hans berømte verker er Mona Lisa, Den siste nattverden og Den Vitruvianske mannen. Alle er blitt gjengitt i stor utstrekning, og brukt på gjenstander som lærebøker, T - skjorter og andre suvenirartikler.
Produktinformasjon
10 motiver
  • Viser 1-10 av 10 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.