Vincent Van Gogh - Stjernehimmel - Tapet - Stue

29

motiver

Vincent van Gogh

Abstrakt har vært en del av interiørdesign i en tid, og det innebærer vanligvis at et Vincent van Gogh fototapet kan se fint ut i ethvert rom i hjemmet. Husk å plassere et slikt kunstLes merverk der du kan se det regelmessig. Enten du ønsker et selvportrett av kunstneren, eller en scene fra en stjerneklar natt, er det helt sikkert en fototapet som passer dine behov. Nyt en rekke realistiske eller abstrakte fototapeter. Fototapeter av bygninger, interiør og eksteriør, viser van Goghs evne til å gjenskape det han så på en tiltalende måte.

Tidløse kunstverk i hjemmet ditt

Regnet som den største nederlandske maleren etter Rembrandt, var Vincent Van Gogh i en periode på 10 år, i stand til å skape 900 malerier og 1100 tegninger. Hans innflytelse på ekspresjonisme, fauvisme og tidlig abstraksjon var enorm, og kan sees i mange aspekter av 1900-tallskunsten. En rekke av verkene hans er blant de dyreste maleriene i verden. Når dette er sagt, har verkene til Vincent Van Gogh sin faste plass i hjerte og sinn hos kunstentusiaster. De dyrebare kunstverkene er så fargerike og attraktive at de kan anses som tidløse og imponerende. Mange har søkt etter hans verk og gitt mye av sin tid og formue for å skaffe seg dem. Vincent Van Gogh fototapeter er blant de populære skolleksjonene fra Photowall som har tatt interiørdesigen med storm. Å bruke fototapeter i hjemmet, er som å ha din egen samling av skatter i ditt eget hjem. Fototapeter med de berømte verkene fra Vincent Van Gogh, i rike og livlige farger, kan gjøre interiøret ditt interessant og vakkert. For eksempel stuen. Rommet kan ha mange forskjellige bruksområder. Det kan brukes til hvile og avslapning, samt samvær med familiemedlemmer og gjester. Det er helt riktig å gjøre stuen attraktiv, slik at det vil være mer fristende å bruke rommet. Med Vincent Van Gogh fototapeter på veggene, vil du ikke bare ha en vakker vegg, men du vil også skape et samlingspunkt til glede for familie og venner. Det er en garanti for at du aldri vil angre på å skaffe deg disse fantastiske fototapene, som kan gjøre ekstraordinære forvandlinger i hjemmet ditt.

Livet og verkene til Vincent Van Gogh

Vincent Van Gogh (1853 - 1890) regnes for å være en av de største malerne i historien, selv om han bare hadde liten suksess i løpet av livet. I 10 år kunne han skape 900 malerier og 1100 tegninger. Dessverre bukket han under for mental sykdom og begikk selvmord. Etter hans død fortsatte hans berømmelse å øke, spesielt etter at 71 av hans malerier ble vist i Paris i 1901. Hans arbeider inkluderer landskap, stilleben, portretter og selvportretter,og er preget av dristige farger og dramatiske, impulsive og uttrykksfulle penselstrøk som bidro til grunnlaget for moderne kunst. I en alder av 37 år begikk Van Gogh selvmord, etter at han opplevde mental sykdom og fattigdom.
Produktinformasjon
  • Viser 1-29 av 29 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.