Mat og drikke

Enten du er en som søker nye smaker, en ekspert på vin, eller rett og slett en ihuga foodie, hva er en mer utmerket måte å få din daglige dose på enn å våkne opp til en av våre unike Les merog inspirerende fototapeter eller tapeter? Med et fantastisk utvalg av trykk med mat og drikke skapt av talentfulle fotografer og designere fra hele verden, så finnes det noe som vil få selv den mest kresne til å sikle!

Du kan tilpasse fototapeter etter dine behov når det gjelder mat

Fra lubne, saftige tomater som modnes på en benk til et hav av mørkristede kaffebønner som skinner i solen, Photowall sin mat og drikke kategori har et enormt spekter av fototapeter som kan tilpasses og som ganske sikkert vil treffe blink når det gjelder dine mat-favoritter. Det finnes et bredt og variert utvalg av fotografier av mat og drikke, så vel som noen fortryllende originale illustrasjoner av kjøkken-relaterte godsaker. Hver fototapet kan endres for å passe de dimensjonene du behøver og du kan bruke det utsnittet du selv ønsker. Du kan til og med tilpasse selve bildet, så sikrer du at din fototapet blir utenom det vanlige.

Dekk hele hjemmet ditt med mat!

Eller kanskje bare en vegg. Uansett hva du har lyst på, vær klar over at Photowall har alt du trenger. Med mange trykk med mat og drikke tilgjengelige for bestilling som tapeter, så har du muligheten til å gjøre kjøkkenet ditt gladere med oppfriskende sitroner, la en vakker eng av molter belyse soverommet ditt, eller gjøre om stuen til et full-skala 3D lager av vinfat. Ønsker du noe mer subtilt, så får du illustrasjoner av mat og drikke i et register av duse farger som blir sjarmerende som tapeter, de skaper en ordentlig pittoresk kjøkken-atmosfære. Tapeter med mat og drikke bidrar til å gi boligen din et hjemlig preg, enten du vil dekke et helt rom eller bare gi en av veggene en personlig touch. Med et så stort spekter av tapeter å velge blant, så kan din lidenskap for mat og drikke få en større plass i hverdagen din. Få vann i munnen når du kommer inn i et rom. En fototapet fra Photowall med mat og drikke vil kile smaksløkene dine hver eneste gang!
Produktinformasjon