Gress

Se deg selv på slettene i de afrikanske savannene, omgitt av ville bøfler, eller nyt en kopp engelsk te på en velstelt plen omgitt av tusenfryd og marihøner. Et fototapet med gress trLes merekker akkurat nok natur inn i boarealet ditt uten å overvelde det. Enten for å tilføye interesse, eller være det viktigste fokuset i et rom, skaper gresstapet en beroligende bakgrunn for frie ånder, og et tilfluktssted for rastløse sinn. Slapp av i en eng med gress mens du beundrer en juvel av en vanndråpe på et enkelt blad, evigheten i et øyeblikk.

Ta med et snev av natur til hjemmet ditt

Å bringe et snev av natur til hjemmet ditt er en av de beste måtene å gjøre det innbydende, avslappende og nydelig på. Det er faktisk mange måter å ta naturen inn i hjemmet ditt på, enkle, men likevel elegante. Bruk av fototapeter har vist seg å være den mest effektive måten for å få interiøret til å se særpreget ut, og samtidig skape den atmosfæren du har ønsket. Enten du vil ha et avslappende og beroligende interiør, eller et varmt og muntert, har Photowall alltid noe for å fullføre innredningen av rommet. Et av de fantastiske fototapetene til Photowall er gress. Ikke bare ser disse fototapetene attraktive ut, men de kan også gjøre hjemmet ditt til noe ekstraordinært. Fargene er rett og slett fantastiske og kan skape forskjellige effekter i interiøret. Fra rolige og dempede farger til varme og muntre, fototapeter med gress kan definitivt være det riktige valget for hjemmet ditt. Velg riktig fototapet, så vil du få vakre rom hvor familie og venner vil trives.

Fordeler med å ha naturen i hjemme ditt

Mange mennesker tror fortsatt på kraften i naturen, det er ikke er noe på jorden som kan overgå den. Vi vil gjerne omgi oss med de forskjellige elementene i naturen, for å kunne glede oss over fordelene. Et eksempel er for eksempel en japansk hage. Hvis du ser på den, vil du legge merke til at hagen i utgangspunktet er fylt med og pent og ordentlig arrangerte planter og andre jordnære materialer. Folk elsker å være i disse hagene i flere timer, de synes det er beroligende og avslappende for både kropp og sjel. Det er observert at en person kan gjøre mer og fokusere mer hvis kropp og sinn er rolig og avslappet. På arbeidsplassen har studier vist at ansatte som er omgitt av naturelementer, har en tendens til å være mer produktive og mer fokuserte i arbeidet sitt. Resultatet er at selskapets inntekter øker, og det blir mindre utskiftning av ansatte. I tillegg til å være vakre romdekorer, kan gress-fototapeter være et fantastisk fokus for familie og venner.

Hva er så spesielt med gress

Gress er en stor familie av blomsterplanter. Familien inkluderer kornsorter, bambus og gress på naturlige gressletter, plener og beite. Det er en plante som kan ha forskjellige gode virkninger, enten det er på kroppen eller et roms estetikk. Gress er blitt ansett for å være et symbol på harmoni og utvikling. Det fungerer utmerket hvor som helst, enten det er på kontoret eller hjemme. Som en del av de jordiske fargene kan grønt være hvile fo øynene og friske opp kropp og sinn. Gress kan på samme måte ha en positiv virkning på ansattes produktivitet, da det også kan stimulere hjernen. Slik er gress på veggen faktisk en flott dekorasjon. Det kan være en fin bakgrunn for møbler og andre dekorative elementer. Så glem aldri å legge til et streif av grønt i rommet når du bestemmer deg for å dekorere det. Lykke til med innredningen!
Produktinformasjon