Planter og blomster

Fototapeter med planter og blomster, er akkurat som i det virkelige liv naturens måte å lyse opp den umiddelbare verdenen rundt oss. Våre høykvalitets-bilder bringer gleden og livsnerLes merven i planteriket inn i hjemmet ditt, og i kontorlokaler til glede for alle. Nesten overalt hvor du ser moderne dekorativ design i disse dager, er det planter og blomster i strålende overflod, fordi grønt er inne igjen. Omgitt av disse fantastiske visuelle påminnelsene om vår vakre jord, i autentisk og trykt form, vil du føle deg nærmere det enorme omfanget av flora og dermed gjenopplive ikke bare stedet ditt, men også sinnet.

Botanikk som håndverk

Vår kategori av botanisk kunst har fantastiske eksempler, fremstil i forskjellige former for fantasifulle illustrasjoner. Hver enkelt er håndplukket fra de mest utvalgte og mest unike designenene, og de gir friskhet og liv til ditt personlige rom. Disse fototapetene er elegante og samtidig fulle av liv, og er garantert et hit for deg og dine gjester. Morning Mist er en av de utsøkte enhetene som kan bringe et pust av frisk luft inn på et soverom, en velkomststemning til en gang, eller en revitaliserende atmosfære til et kontor. Den ryddigee og rene komposisjonen forynger visuelt, mens de blå og grønne fargetonene gir en følelse av inderlighet.

Plante og blomster-fototapeter

Å bruke våre fantastiske fototapeter med planter og blomster som utsmykning, vil helt sikkert passe til ditt estetiske valg. Blomsterdekorasjoner er en av de flotte undergruppene som du kan bla gjennom, det gjør det mer praktisk og enkelt for deg å velge fra vårt store og rikholdige sortiment, der du kan velge mellom både buketter og enkeltblomster. Dreams of Dandelion kan for eksempel være vakker pryd i et barnerom, den viser blomstens frøhode, eller mer kjent som løvetanns-fallskjerm som flyr md vinden med solen bak seg. Det vil oppmuntre barna til ikke bare å glede seg over de nydelige fototapetene, men også til å utforske naturen og botanikken. Zen Spa Orchid er et morsomt eksemplar av femstjerners fototapeter med planter og blomster som kan løfte stemningen ved å kombinere vakre og frodige blomster med roen av vann.

Spirer opp

Fra anemoner til ville blomster, våre fototapeter har alle typer busker til dekorasjonene dine. Femstjerners oppmerksomhet på detaljer vil sikre at du finner noe nytt hver gang du ser på de strålende bildene. Disse er ikke bare begrenset til fotografier, men også kunstneriske tolkninger av den botaniske verdenen, som Wild Poppies av Claude Monet, et fascinerende kunstverk som løfter ethvert rom til et nivå av raffinement og klasse. På samme måte bringer Spring River Path et snev av mystikk og en smak for eventyr, og tilfører rommet eller stedet du dekorer et poetisk bilde.

Plante- og blomsterdeler på fototapet

Ulike blomsterdeler kan være et ganske gripende tema hvis du vil pynte opp et bestemt område, sted eller rom. Velg blant blomster, knopper, blader, kronblad, frø, stengler, torner, kvister og greiner. Leaves Lights er et fantastisk stemningsfullt element, med en fin effekt til å begynne med. Imidlertid er denne gruppen av fototapeter ikke bare begrenset til blomster, det er mange trescener også. Maple Canopy er et fint eksempel på sistnevnte, og uttrykker høstens majestet og ro på en elegant, men diskret måte. Hvis du heller mer mot en mer solfylt stemning, er navnet Sunset Beach ganske selvforklarende, et annet veldig livlig valg av fototapeter. Naturligvis kan alle disse komponentene finjusteres og tilpasses dine individuelle ønsker og smak.
Produktinformasjon