Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–3 dager.

21 07 55 52 21 07 55 52
Rosa Kirsebærblomster - Tapet - Stue

67

motiver

Kirsebærblomst

Blomster i interiøret gir alltid velvære og varme til et rom. Det er mange måter å bringe blomster inn i hjemmet ditt, og Photowall har løsningen for deg. En av de fantastiske og inteLes merressante veggdekorene tilgjengelige, er Cherry Blossom fototapeter. Fantastiske fototapeter som definitivt vil gjøre interiøret ditt innbydende og imponerende.

Skap fantastiske interiører med Cherry Blossom fototapeter

Blomster i interiøret har lenge vært brukt for å skape et attraktive og vakre rom. Blomster er kjent for å ha stor innvirkning på det totale utseendet til interiøret i et hjem eller et rom. Blomster er kjent for å være enkle og subtile for å skape et vakkert interiør. De gir også sjarm og varme til et rom, og de kan gjøre rommet sjarmerende, muntert og innbydende. Photowall har et bredt utvalg av fototapeter som garantert vil gjøre interiøret ditt til noe spesielt. Et av de fantastiske fototapetene fra Photowall er Cherry Blossom. Cherry Blossoms er et nydelig blomsterdesign som vil endre det totale utseendet på rommet. Lag et blomsterutsagn med disse vakre fototapetene, og gjør rommet ditt lyst og trivelig. Cherry Blossom fototapeter kan også skape et dramatisk samlingspunkt for rommet som sikkert vil bli elsket av familie og venner. I dag er et kirsebærblomstmotiv et av de mest populære designene i fototapeter. Cherry Blossom fototapeter kan skape et tema i rommet, samt skape riktig stemning og en atmosfære som mange mennesker vil finne interessant.

Cherry Blossom har alltid overrasket mennesker

Opprinnelig er kirsebærblomsten fra det japanske kirsebærtreet, kalt sakura. I disse dager distribueres de til tempererte regioner på den nordlige halvkule, inkludert Japan, Nepal, India, Taiwan, Korea, Kina, Vest-Sibir, Iran og Afghanistan. Kirsebærblomst anses å være Japans nasjonalblomst. Blomsten er dyrket først og fremst til prydbruk. Å beundre kirsebærblomster har også vært en del av tradisjonen mange steder. Dette kalles "Hanami", og det er hundre år gammel praksis å ha piknik under den blomstrende sakuraen. Historisk sett stammer tradisjonen tilbake til Nara-perioden fra 710 - 794, der folk elsket umeblomster. I løpet av Heian-perioden, 794 - 1158, fascinerte imidlertid kirsebærblomstringen flere mennesker. Folk feiret under sakura-treet, drakk sake og spiste lunsj.
Produktinformasjon
  • Viser 1-67 av 67 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.