Skoger og skoglandskap

Virkelig frodige skoger på ulike fototapeter bringer så mye skjønnhet til kontoret eller huset. De får frem en følelse av å kunne komme seg unna det travle hverdagslivet og ut i naturLes meren, innendørs der du nyter tapetene våre med skoglandskap.

Barskog

Å, man kan ikke nekte for at barskogen en veldig vakker. Men så mange bor i byen og kommer seg ikke ut i skogen for å nyte den. Det er virkelig en strålende idé å henge opp ett av våre praktfulle tapeter i huset ditt eller på kontoret. Eller kanskje du til og med ønsker å skape et helt skogtema ved å kle flere rom med ulike bargskogscener. De tilfører så mye vakkert drama og eleganse til et rom. Fototapetet som kalles «Sunbeam through Trees» er frodig og fredfullt. Det ville garantert være vakkert å våkne opp om morgenen til den scenen. Og det er virkelig svært mange flotte alternativer av tapeter. For dem som elsker blomster, vil enkelte skogsscener garantert ta pusten fra deg. Dette kan vi se med fototapetet som kalles «Beautiful Bluebells».

Jungel/regnskog

Mange av oss har ikke muligheten til å reise til regnskogen eller jungelen, slik at et fototapet er en vidunderlig måte å oppfylle lengselen din til å dra til slike vakre eksotiske steder. Du kan nyte de vakre landskapet hver dag ved å velge et fantastisk fototapet med jungelen eller regnskogen til rommet ditt. «Waterfall fantasy» tar deg virkelig til et rolig sted i verden helt for seg selv hvor du vil se fosserm vakre blomstrende trær i lillanyanser, nydelige hvite fugler som flyr omkring og annen vakker vegetasjon. Det passer perfekt på soverommet, kontoret, kjøkkenet, gjesterommet eller i stuen. Bildet som ganske enkelt kalles «Jungle» er svært fargerikt med solskinn, elefanter, papegøyer og andre eksotiske skapninger som vil berøre hjertet ditt med sitt under og sin skjønnhet

Grener

Hvis du ser etter et tapet med grener, har vi sikkert og visst et svært variert utvalg for deg å velge fra. «Birch Grove Night Sepia» er en herlig forenklet fremstilling av fine, myke fargetoner på en noe mørk, grå bakgrunn. «Bohemian Birds Beige» er sikkert er flott valg for dem som elsker fugler og grener. Grenene på dette bildet er i hvitt med fugler i beige. Fuglene har et akvarellaktig utseende over seg. Dette bildet bil få et rom til å se flott og lekent ut samtidig som det har en forsiktig eleganse.

Harved

Vel, hvis du ser etter noe i kategorien for hardved, er det mye her som vil glede deg, med så mange flotte tapeter som uttrykker skjønnhet i seg selv. «Pearl Rays of Sunlight» er et bilde som virkelig har en majestetisk følelse. Du kan nærmest kjenne varmen fra den glødende solen i ansiktet mens du står foran dette vakre tapetet. «Gold Trees in Park» bringer sin egen storslagenhet til rommet ditt med vakre gylne høstfarger og majestetisk følelse av trærne med de lange, utstrakte grenene sine. «Woodland Autumn Water» er et fototapet som viser en bekk, nydelige trær og et lite fall i bekken. Det er imponerende og får deg til ønske at du var der selv.

Bjørk

Bjørketrær har en nydelig hvit never, reiser seg høyt og stolt, med små, delikate blader og holder sin egen prakt. I denne kategorien er det så mange typer scener med bjørketrær i ulike årstider og som sørger for ulike stemninger. «Snow-Covered Silver Birches» gir deg en nydelig vinterscene hvis du liker snø og trær dekket av snø. Det er flott for dem som elsker snø, men ikke får så mye av det der de bor. «Birch Path» er et herlig fototapet med landlige omgivelser som får deg til å ønske at du gikk ned stien i scenen som ser ut som om den er malt med akvarellfarger. Bambus Nyt de mange ulike typene av fototapeter med bambus som vi har. Fototapetet som kalles «Bamboo Illustration» er flott for et område der du ønsker en avslappende, moderne og minimalistisk stemning. «Bamboo Forest» er nydelig, pulserende grønn bambus med flekker av blå himmel som titter gjennom den tykke bambusskogen. Dette vil passe bra inn i nøytrale omgivelser med beige, grå eller hvite vegger. Alle de flotte bambusbildene våre bringer virkelig en følelse av fredfullhet til sjelen.
Produktinformasjon