Betong

Å bygge en betongvegg kan være upraktisk eller umulig, men du kan glede deg over det estetiske i betongdesign. Tapeter byr en palett med farger og mønstre av betongvegger som ser heltLes mer virkelig ut, men tar mye mindre tid å installere. Se for deg å ha ditt eget hvelv i en betongvegg, eller et bybilde i et betongtapet. Bruken av betong i design har blitt mer vanlig for hvert år, det regnes som et naturlig designelement i mange hjem og bygninger. Ha det moro med å sette opp fototapeter av betongkonstruksjoner eller unike betongmønstre.

Betongdesignet fototapet gir en annen følelse

Bruk av betongkonstruksjoner i fototapeter er en av de enkleste måtene å oppnå et industrielt utseende i hjemmet ditt på. Det industrielle utseendet i interiørdesign har vært brukt i noen tid nå, og det kan absolutt gi hjemmet ditt den autentiske urbane følelsen. De udekkede mursteinene som var en av trendene innen interiørdesign på 90-tallet, har fremdeles et ord med i laget når det gjelder utforming av interiører i dag. Dette fototapetets design kan også gi et rustikt inntrykke som vekker varme og behagelige følelser. Farger er på samme måte unike og interessante, de er enkle, men kan gjøre interiøret livlig. Det gode med betong-fototapeter er at de kan smelte sammen med hvilken som helst interiørdesign i hjemmet ditt. Enkelheten i dem kan hjelpe deg med å oppnå en minimalistisk interiørstil. I tillegg til kan bruk av betong-fototapeter utgjøre et samlingspunkt som mange definitivt vil like.
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.