Underholdning

Enten du er en filmfantast, en musikkelsker eller bare en hvilken som helst kunstelskende type, så vil du kunne finne noe du liker i vårt underholdnings-utvalg. Med et stort utvalg avLes mer fototapeter, tapeter med bilder fra film, TV, musikk og utøvende kunst og mer, det finnes ingen bedre måte å skape et kreativt uttrykk i hjemmet ditt. Spesielt laget av talentfulle fotografer og designere fra hele verden, gir disse unike og inspirerende fototapetene og tapetene deg muligheten til å forandre dine omgivelser og å gjøre dem mer personlig med karakterer, personer og sanger som har formet livet ditt.

Skreddersydde klassikere

Det spiller ingen rolle om ditt idol er Audrey Hepburn, Elvis Presley, eller Oprah Winfrey for den saks skyld, Photowall sitt utvalg av underholdningsbilder inneholder alle klassikere og enda mye mer. Med årgangsportretter så vel som filmscener, original plakatkunst og abstrakte malerier av verdens mest berømte menn og kvinner - alle i fullt fargespekter eller sort-hvitt - denne samlingen av kunst har alt du behøver når du vil innrede. Gitarer laget av ord, kart laget av musikknoter, illustrasjoner av dine favorittinstrumenter; hva enn du kan tenke deg, det finnes der og du kan skaffe deg det på den måten du vil ha det. Hver fototapet kan endres til å passe de målene du behøver, du kan velge mellom standard eller premium materiale, og du kan få skåret ut hvilken del du ønsker. Du kan til og med tilpasse selve bildet og skape din egen original. Nesten alle fototapetene kan også fåes som lerretsbilder, de kan også tilpasses som du vil, og er en flott måte å gi veggene dine karakter.

Vekk barndommens drømmer til live

Du kan gjøre om stuen, soverommet eller baderommet ditt for den saks skyld om til en scene fra din favorittfilm eller et album cover i virkelig størrelse - akkurat sånn som du i hemmelighet alltid har drømt om. Om du kan tenke deg noe mer subtilt, så finnes det rikelig av eiendommelige trykk og innovative malerier i myke fargerike toner tilgjengelige som tapeter som egner seg til en flott signatur-vegg og gir rommet et fantasifullt tilsnitt. Med et fantastisk utvalg av fototapeter og tapeter med dine favoritter fra underholdningsbransjen, Photowall kan få hjemmet ditt til å svinge og tilføre tilværelsen din en dose ekte kreativitet.
Produktinformasjon