Film og TV

Vårt utvalg av film og TV-fototapeter vil garantert vekke mange følelser, ettersom disse motivene dekker hele spekteret av visuell underholdning. Disse toppelementene kan brukes i praLes merktisk talt alle typer rom, enten du velger det til hjemmet, kontoret eller andre personlige steder du ønsker å forskjønne. Godt plasserte fototapeter har mye visuell tyngde og interesse, noe som revolusjonerer et rom fra det vanlige til det bemerkelsesverdige. Med vårt enorme utvalg av temaer, design og stiler, har du en verden av TV-bilder foran deg.

Vi er alle forskjellige

Mangfoldet i fototapetene våre er så betydelig at alle aldre, interesser og bakgrunn er ivaretatt. Våre forskjellige undergrupper er ordnet praktisk for deg, slik blir det lett å finne frem i utvalget. Fototapetene fra film og TV består av skuespillere og skuespillerinner, tegnefilmer, klassikere, kultfilmer, musikaler og årgangsfilmer. Du er trygg på å finne det optimale valget for dine designplaner.

Ikoner fra film og TV på fototapeter

Hva er det første som dukker opp når du hører eller leser om TV og filmer? Logisk sett er det mennesker som skildrer figurene på skjermen. Dette er grunnen til at vi har samlet topp bilder av legendariske skuespillere og skuespillerinner på våre fototapeter. Enten du foretrekker fotografier eller kunstneriske gjengivelser, har vi alle lerretets legender representert i begge deler. Menn kan like The Outlaw Josey Wales - farge til hulen eller kontoret, et veldig kult bilde av enestående Clint Eastwood i full cowboy-mundur. Mens kvinner kan foretrekke et kunstverk med navnet Girl Next Door, som viser den ensomme Audrey Hepburn i en fantasifull collage av utklipp, klistremerker og trykt materiale.

Noe for ungene

Tegnefilm er en visuelt engasjerende seksjon, spesielt for små barn. Disse film og TV-fototapetene gir moro og glede for barna i sitt område, perfekt for soverommet, eller for barnas leke- eller lekseplass. Paw Patrol er svært så populær, og er representert tallmessig deretter. PAW Patrol - Off Duty vil helt sikkert glede alle unge, da den viser alle hans eller hennes favorittkarakterer i showet i en levende og blomstrende illustrasjon. Mumitrollet er også elsket, spesielt i Skandinavia, og vi har masse morsomme skildringer i vår kolleksjon av film og TV-fototapeter.

Musikkfilm og TV-fototapeter

Musikk spiller en stor rolle i investeringen vår i film, den kan påvirke stemningen og vårt eget forhold til historiene og rollene vi ser på. Musikaler kombinerer de magiske elementene i både visuelle og auditive verdener, og fascinerer og fanger hjertene våre. Mission of God har den spesielle nostalgiske følelsen som vil passe enhver stue eller gang med gjengivelsen av Blues Brothers i en herlig sketsj. Vi har også film og TV-fototapeter av kongen selv, Elvis Presley, som utstråler sin berømte sjarm i sin typiske posering. Få fortryllelsen og eventyret fra kinoen inn der du ønsker det!

Retroplakater

Gammeldagse plakater er et annet fasjonabelt element hvis du planlegger å fylle hjemmet eller kontoret med spesielle dekorasjoner. Det er mange alternativer i fototapetserien film og TV, for eksempel Movie Poster Casablanca, en av de mest gjenkjennelige filmene noensinne, med Humphrey Bogarts og Ingrid Bergmans udødelige partnerskap i spissen. Det vil utgjøre et naturlig midtpunkt for en kinoentusiasts rom, et spennende blikkfang i en stilfull foajé, eller til og med noe som lyser opp fellesrommet på kontoret.
Produktinformasjon