Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

  Tapetkolleksjon for barnerom av Maison

  Photowall presenterer et nytt designersamarbeid med Maison og lanserer en eksklusiv tapetkolleksjon for barnerom. The Little Folk-kolleksjonen er inspirert av natur og frodigheten som preger det sør-afrikanske landskap. Alle de fem motivene er omhyggelig illustrert for hånd, fylt med detaljer og eventyrlige fantasiverdener — rettet mot å bringe ro, harmoni og litt magi til ethvert rom, uansett alder.
  Forest

  Grønne frodige skoger, drømmende skogsområder og fantasifulle fjellandskap. Maisons tapetdesign inspirerer til å forville seg i landskapet og få fantasien i gang.
  Alle motivene er fulle av detaljer og lar deg oppdage noe nytt hver gang du ser på det.

  Inspirasjonen for denne kolleksjonen kom da jeg leste klassiske barnebøker for mine egne barn. Jeg ble rørt av de vakre bildene og tegningene fra tidløse fortellinger i verkene. Spesielt illustrasjoner av Beatrix Potter, som har vært en inspirasjonskilde i løpet av designprosessen, sier Kim Frankental, grunnlegger og kreativ direktør for Maison.

  Kolleksjonen har et raffinert element med et design som kommer til å vokse med barnet ettersom det blir eldre. Siden det appellerer til både barn og voksne, passer The Little Folk for alle — uansett alder eller stil.

   The Little Folk-kolleksjonen er kun tilgjengelig hos Photowall og kommer med fem tapetdesign: Forest, Woodlands, Trees (tilgjengelig i to fargekombinasjoner: rosa og blå), Birdhouse Fantasy Mountains og Village Fantasy Mountains.

  Birdhouse Fantasy Mountains
  Woodlands

  Om Maison

  Maison er et tverrfaglig designstudio basert i Johannesburg og består av et team av kunstnere, designere og illustratører. Med inspirasjon fra Sør-Afrikas storslåtte landskap, skaper Maison et delikat design med fokus på blomster, trær, landskap og natur. Mottoet deres er at «det handler om å gå seg vill i detaljene, det handler om å være vakker og funksjonell, om å finne inspirasjon i hverdagen og om å skape storslåtte idéer og nydelige produkter».

  Presserom 
  Høyoppløste pressebilder - Maison - The Little Folk.

  Presserom - Se alle tidligere pressemeldinger 
  Høyoppløste bilder fra tidligere pressemeldinger

  For intervjuforespørsler, presselån, tapetprøver og mer informasjon, kontakt Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Vi mener at veggene i et rom påvirker hvordan vi har det. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å hjelpe folk å fylle veggene sine med flott kunst. Vi har valgt ut vårt varierte produktsortiment gjennom en streng seleksjonsprosess. Med lidenskap og øye for detaljer, er det en glede for oss å kunne hjelpe deg å transformere hjemmet ditt slik at det gjenspeiler personligheten din. Produktene våre produseres i Sverige og sendes over hele verden.

  Du kan kanskje like følgende historier

  Naturmagi av Jonna Jinton

  by Photowall NO

  Dansende tåke over smale vann, isblå trær i skumringen og magiske skoger i ulike fremtoninger. Photowalls eksklusive samarbeid med Jonna Jinton har resultert i fototapetkolleksjonen The Soul of Nature. Vakre motiver som avspeiler en drømmeaktig natur fra Västernorrland.

  Photowall – 10 years in style

  by Photowall NO

  For 10 år siden begynte Photowall å trykke tapeter til alle mulige stiler, personligheter og miljøer. I anledning av 10 års-jubileet har vi laget en kolleksjon med kundenes absolutte favorittmotiv gjennom årene – men med et litt nytt utseende.

  Nye farger fra designduoen Nothing Can Go Wrng

  by Photowall NO

  Photowall utvider sitt sortiment av ​tapet​motiver fra designduoen Nothing Can Go Wrng. En herlig blanding av klassiske former og moderne design – i helt nye fargesammensetninger. Her snakker vi Less Is A Bore 2.0.

  Magisk fototapetkolleksjon av Jonna Jinton

  by Photowall NO

  Dansende tåke over stille vann, isblå trær i skumringen og magiske skoger i ulike utgaver. I dag har vi gleden av å presentere vårt nyeste designsamarbeid – The Soul of Nature – en magisk ​fototapet​kolleksjon fra den svenske bloggeren og fotografen Jonna Jinton.

  Fotografier av Isabella Ståhl i en ny tapetkolleksjon

  by Photowall NO

  I dag lanserer Photowall en ny tapetkolleksjon From Dawn to Dusk fanget av den svenske fotografen Isabella Ståhl. Kolleksjonen består av ti stemningsfulle fotografier med inspirasjon fra den svenske naturen, dyrene og villmarken.

  Uttrykksfulle tapeter i høstens trendfarger

  by Photowall NO

  Høsten er i full gang, og snart har trærne felt sine siste blader. Med en ny årstid kommer nye trender og farger som finner veien inn i alle kriker og kroker av hjemmet, også når det gjelder tapeter. Høsten og vinterens innredning og fargeskalaer er mørkere enn tidligere, og det hvite som så lenge har vært basisfargen i mange hjem, må vike for mørkere farger og skitne pasteller. Naturen har en sentral rolle i årstidens interiørtrender, og de dempede fargetonene er hentet fra naturens fargeskala og blandet med naturtro strukturer som tre, betong og marmor.

  Intervju med mønsterdesigneren Lena Holtzberg

  by Photowall NO

  Vi kan med glede presentere et nytt designsamarbeid med den svenske tekstilkunstneren Lena Holtzberg. Lena har vært aktiv som mønsterdesigner i over 20 år. Hun har blant annet jobbet for H&M, tegnet på oppdrag fra flere svenske tapet- og tekstilfirmaer, som Höie of Scandinavia og Åhlens. I tillegg, har hun også vært aktiv i England og Italia.Tapetkolleksjonen «Joyous Creations», er hennes første tapetkolleksjon for Photowall og er en hyllest til naturen, hvor blomster og naturens prakt står i fokus.

  Eventyrlige tapeter til barnerommet

  by Photowall NO

  Photowall lanserer en barnekolleksjon designet av den tyske illustratøren Rina Donnersmarck. Frukt og drømmeaktige skoger er noen av motivene i kolleksjonen.

  Ny tapetkolleksjon By May

  by Photowall NO

  Det er en glede å kunne presentere vårt siste designsamarbeid: ​Tapet​kolleksjonen Fragments av den svenske designduoen By May. Kolleksjonen kan fås med fem ulike motiver og inneholder enkle, grafiske mønster med innslag av pasteller. Inspirasjonen har duoen hentet fra gjenbruksdesign.

  Gult på tapetet

  by Photowall NO

  Våren er her, og vi benytter anledningen til å tipse om noen av våre gule favorittmotiver som en hyllest til den vidunderlige gule solen som endelig er tilbake.


  Rask levering

  Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

  100% garanti

  Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.