Angrerett og retur

Selvfølgelig vil vi at du skal være fornøyd med tapetet eller bildet fra oss, og det er alltid mulig å returnere, få pengene tilbake eller bytte til en annen vare.

30 dagers angrerett

I tillegg til den lovfestede angreretten på 14 dager, tilbyr vi alltid våre kunder ytterligere 16 dagers åpent kjøp på alle umonterte produkter. Du har rett til å returnere eller bytte varen din innen 30 dager. Angreretten gjelder i 30 dager fra det tidspunktet du eller en tredjepart, utpekt av deg, har mottatt produktet.

Hvis du ønsker å kansellere kjøpet: Kontakt oss, så hjelper vi deg videre. Ett angrerettskjema sendes også sammen med din ordrebekreftelse.

Det holder at vi mottar beskjeden om at du vil heve kjøpet innen 30 dager etter at du mottok pakken. Varen trenger altså ikke å returneres til oss innen 30 dager, bare selve varselet om at du ønsker å heve kjøpet.

Hvis du har bestilt et tapet, kan du klippe lengdene fra hverandre for å gjøre det lettere å inspisere tapetet. Selv om du har klippet lengdene fra hverandre, er produktet inkludert i det 30-dagers åpne kjøpet, og du kan fortsatt returnere det til oss.

Retur

Når du kontakter oss og gir beskjed om at du ønsker å sende et produkt tilbake, ordner vi returfrakten og står for fraktkostnadene. Det kan tilkomme noen returkostnader, som du vil få beskjed om i forbindelse med at du kontakter oss.

Du kan også velge å ordne returfrakten selv. Hvis du gjør det, tar vi ikke noe ansvar for leveransen, og vi refunderer ikke noe før vi har produktet hos oss. Når du ordner frakten selv, erstatter vi ikke eventuelle fraktkostnader.

Alle returvarer blir resirkulert.

Tilbakebetaling

Så snart vi har mottatt returen, refunderer vi hele beløpet innen 14 dager. Pengene tilbakebetales med den betalingsmåten som du brukte under betalingen, og det tilkommer ingen transaksjonsgebyrer.

Vi erstatter ingen monteringskostnader. Derfor er det viktig å kontrollere at produktet svarer til forventningene dine før du monterer det.

Fant du ikke det du lette etter?