Astronomi og rommet

Det er liten tvil om at synet av nattehimmelen skaper ærefrykt, og er et av de mest fantastiske syn du kan oppleve. Enten det er en oversikt over en by på natten eller et mer detaljerLes mert bilde av den siste himmelskanse i all sin prakt, vår seksjon av lerretsbilder av astronomi og verdensrom vil utgjøre en slående detalj i innredningen av et hvilket som helst rom i hjemmet ditt. Len deg tilbake og beundre universet i hjemmets lune favn mens du beundrer noen av de best gjengitte bilder fra verdenstoppen av fotografer og artister.

Hva kan et Astronomi-Tema Lerretsbilde Gjøre For Et Rom?

Når du tar et hvilket som helst trykk inn i et rom, så er en hovedintensjon å vekke interesse. Med et astronomi-inspirert bilde, så får du ikke bare et slående bilde i seg selv, men noe som også vekker en følelse av rom og undring. Å studere stjernene og deres mønstre er noe vi alle kan kjenne oss igjen i, og det har fenget mennesker helt fra pre-historiske tider. I mange urbane miljø, så er det så mye lys at det å se på stjernene i praksis ikke er mulig. Dog, med et lerretsbilde av astronomi så kan du ta himmelen inn i ditt hjem for å studere det i varme, behagelige omgivelser innendørs - for ikke å nevne at du slipper å være våken hele natten. Nær verdensrommet, ytre rom og Hubble Teleskop-bilder finnes også i vårt utvalg, enten du ønsker å få den følelse av ro som du får av verdensommet eller kanskje noe med mer bevegelse, som de fargerike galaksene som skinner klart fra milliarder av mil unna. Uansett hva slags farger du vil koordinere med, det finnes et bilde fra verdensrommet som vil falle i din smak. Mange av våre mest populære varianter inkluderer bilder av Jorden sett fra verdensrommet med dypblåe toner, men også krimson og brente røde toner, spesielt der hvor solen er med i bildet. Du kan også velge blant skjemaer over solsystemet i ulike farger, om du vil, eller gå for noe mer realistisk - valget er ditt.

Lerretsbilder Inspirert av Romforskning

Så fra det å se stjernehimmelen fra natten på Jorden eller å se på jorden fra teleskoper som sirkler oss - hva med dramaet som følger med utforskning av verdensrommet som et tema for hvilket lerretsbilde du velger? Vår veggkunst har så mye å velge i. For eksempel, våre malerier av romfartøy, som gjengir et fartøy mens det skytes ut i rommet har en ganske annen dynamikk enn de heller introspektive bildene av månefartøy på månen som ser tilbake på Jorden. Det finnes en rekke valg for barnerommet som har stiliserte rom installasjoner og raketter i avstemnte fargetoner også. Og så er det bilder som er blitt tatt i rommet av pionerene innen romforskning. Fra astronauter i det de beveger seg ut i rommet - satt over et dramatisk landskap med Jorden under - til velkjente hyllester av hovedbegivenhetene i romfartshistorien fra Apollo-oppdragene, det finnes noe for alle slags rom og interiørstiler.

Stjernebilder og Undring

Blinke, blinke, lille stjerne... Vi har alle lurt på hva våre stjerner egentlig er. Fang den fornemmelsen av fascinasjon for dem ved å vurdere stjernekonstellasjoner på lerretsbilder som kan gjengi alt fra den utrolige Melkeveien i all sin prakt til Andromeda galaksen som skinner vakkert i det fjerne. Og igjen, kanskje vil du bli mer inspirert av et stjernelerret med Nirvana tema som fører deg over i mindfulness og en stor følelse av indre fred når du undrer deg over himlene. For mange er stjernenes krefter den effekt de har i vårt daglige liv og våre astrologi-inspirerte malinger drar nytte av det. Ideelle for å gi et hvert rom et personlig preg, det finnes lerret som representerer hvert eneste stjernetegn i Zodiaken, fra Vannmannen til Steinbukken, alle er satt i et stjernekart med et bilde av det gjeldende stjernetegnet.

Ufoer og Romfantasier

La oss ikke glemme at verdensrommet er et sted for fantasier. Vår seksjon av bilder vitner absolutt om dette og enten du ønsker et klassisk flygende tallerken motiv med et gammelt sepiapreg eller kanskje noe mer moderne, vi vil ha noe som passer og inspirerer. Hvorfor ikke vurdere å velge et av våre Star Wars-collager for eksempel. Disse er flotte til tematiske rom, lekerom og er også passende i en hjemmekinosammenheng. Fra lerretsbilder med ikoniske design, som Millennium Falcon til de som tar for seg legendariske dusørjegere fra de store suksessene i filmenes verden, det finnes noe for alle.
Produktinformasjon