Måne

Månen er jordens trofaste ledsager, der den sirkler rundt planeten i en fast bane og aldri slutter å fange oppmerksomheten vår. Vårt utvalg av lerrettrykk med temaet månen tilbyr et fLes merorbløffende spekter av ulike utsyn. Et bilde kan udødeliggjøre månens spesielle øyeblikk: hvordan sølvskiven langsomt synker ned i virvlende hav, eller lysglimtet fra nymånen som titter gjennom noen pistrete skyer.

Dikternes sølvmuse opp gjennom tidene

Bilder og dikt fra den klassiske verden skildrer månen som en gudinne. Hun er roligere og mer imøtekommende enn den flammende solguden Apollon, men full av mysterium og ynde. En del av sjarmen hennes ligger den skiftende skyggen som noen ganger skjuler åsynet hennes fra å bli sett. Hun går igjennom fasene sine i uke etter uke: fullmåne, halvmåne, og alt imellom. På noen bilder, uler ulver og gale hunder mot månen, kanskje fordi de er sønderknust over at hun alltid forsvinner. Det er noen lerretstrykk som viser månens spesielle plass i astrologens kart over natthimmelen, og andre som gjenspeiler månens mystiske innflytelse på tidevannet. Uansett bryr månen seg ikke om hva vi mener. Hun er aldri den som forblir den samme i lang tid, og det er derfor et lerretstrykk er slik en kilde til glede i et moderne hus. Du kan stirre opp på hennes ensomme skjønnhet og reflektere over verdensrommets uendelighet og menneskenes plass på den blå planeten, bevoktet av sin lille måne.

Fotavtrykk på månen

Da de første astronautene landet på månens overflate og etterlot seg fotavtrykkene sine i støvet, holdt alle her på jorden pusten sin i et øyeblikk og funderte over det forbløffende som den moderne vitenskapen hadde oppnådd. Musikere, kunstnere og fotografer har vært inspirert av disse eventyrene utenfor atmosfæren, og feiret motet det tar og dra til månens bakside og tilbake, og se noe menneskeøyne aldri har sett før. Et lerretstrykk med et bilde av månen vil sørge for inspirasjon til ung og gammel til å finne ut mer om verdensrommets undre. Vitenskapelige fremskritt krever sinn som er nysgjerrige og hjerter som ikke er redd for å presse ut grensene for vår nåværende kunnskap. Et bilde som fanger opp månens under vil ganske sikkert inspirere de disse positive følelsene og oppmuntre oss til å hilse hver nye natt med en følelse av ærefrykt og en dyp takknemlighet for det behagelige hjemmet vi har laget for oss selv her på jorden.
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.