Solsystem

Røm vår verden og reis til stjernene med et lerretstrykk som fanger opp solsystemet vårt på sitt beste. Fra forbløffende bilder av planeten, nært og fjernt, til spektakulære utsyn oveLes merr vår verden fra den andre siden av atmosfæren. Vår samling av lerretstrykk vil ha det perfekte bildet til å fylle soverommet ditt med solsystemets underverker, og inspirere neste generasjon av astronauter til å se disse imponerende delene av galaksen med sine egne øyne. Et rominspirert lerretstrykk vil være det perfekte tillegget til veggen til en fremtidig romutforsker.

‘Slip the surly bonds of Earth and travel through the solar system to other worlds and the stars’

Vårt himmelske nabolag har vært i sentrum for forbauselse og beundring siden menn og kvinner først så opp på stjernene. Da vi tittet nærmere, oppdaget vi andre verdener, hver og en av dem utenfor vår fattevne og utenfor rekkevidde, som deler solen vår. De som oppdaget disse verdenene kalte dem opp etter greske og romerske guder, og selv om mange andre planeter er blitt oppdaget, har naboplanetene våre en spesiell plass i fantasien vår, siden vi deler en reise gjennom universet med disse verdenene som våre nærmeste ledsagere. Jo mer vi lærer, jo mer forbløffet er vi. Fra de terrestriske naboene våre, Mars, Venus og Merkur, til gasskjempene Jupiter og Saturn, og iskjempene Neptun og Uranus, viser hver av dem oss universets ulike underverker og hvor utrolig planeten vår er. På hver av disse planetene, er omgivelsene mer spektakulære enn vi kunne forestille oss, fra vulkaner som spyr ut vann på en frossen overflate, til de stormfulle regnskyene som slipper løs flytende metall på gold ødemark. Naboplanetene våre høres ut som om de er tatt ut av en science fiction-roman. I virkeligheten, viser disse planetene oss akkurat hvor ulik vår egen verden kunne ha vært med den minste endring eller justering. Våre samlinger med lerretstrykk fanger opp de unike underverkene og storslagenheten til hver av disse verdenene som er så kjente for oss, men likevel så utrolige, i all sin prakt. Så, enten du like å se et forbløffende bilde av en fjern verden, eller en kunstnerisk gjenskapelse av en planet, vil vår samling av bilder garantert gjøre deg fornøyd.

«Vi er alle laget av stjernestøv»

Som Carl Sagan sa, vi er alle laget av materiale som ble bygget inni stjerner, uansett hvor ulike planetene er, ble hver og en av dem laget av de samme elementene som tok form for en evighet siden. Omfavn denne likheten med fjerne verdener som er i solsystemet vår ved å velge mellom hundrevis av forbløffende lerretstrykk og bilder i vår «solsystem»-kategori. Hvis de ytre planetene ikke er noe for deg, hvorfor ikke holde deg litt nærmere hjemme med fantastiske lerretstrykk av den lille blå steinklumpen vår, eller den trofaste ledsageren, månen? Bildene våre viser deg hvordan solsystemet ser ut fra jorden, med et forbløffende bilde av de beste utsynene planeten vår har å tilby, eller viser deg hvordan den tredje planeten fra solen, planeten vi kaller vårt hjem, ser ut ovenfra. Du kan feire akkurat hvor langt menneskeheten har kommet med et lerretstrykk som avbilder menneskehetens prestasjoner. Bli med en astronaut på en spasertur i rommet eller se romstasjonen MIR på kloss hold uten å måtte forlate ditt eget komfortable hjem. Vår samling av forbløffende bilder som viser vårt solsystems skjønnhet og underverk stopper ikke der. Vårt fantastiske utvalg inkluderer vakre kart over solsystemet, livlige illustrasjoner av stjernetegnet ditt og abstrakte avbildninger laget av talentfulle kunstnere som bruker fantasien sin til å få liv i solsystemet. Alt dette vil garantert fange oppmerksomheten din og vekke opp utforskeren i deg. Enten du forbauses av verdensrommets størrelse og fylles av ærefrykt av de utrolige delene som utgjør vår egen flekk i galaksen eller ganske enkelt ønsker å bringe litt av den utvendige verden inn i hjemmet, vil du så avgjort finne det perfekte lerretstrykket og bildet for deg fra solsystemsamlingen vår. Vær forberedt på å gå modig dit ingen har vært før, fordi med et lerretstrykk fra solsystemkategorien vår, kan det neste reisemålet ditt være utenfor denne verden.

Produktinformasjon