Byer og steder

Et ordentlig produsert lerretsbilde gir noe til et rom som få andre ting kan overgå. Fra de travle gatene i Fjerne Østen, fulle av atmosfære og eksotiske farger, til de mer avslappendLes mere Europeiske bybildene, alle slags stiler kan skapes med det rette lerretet. Utvalgt fra noen slående fotografier og grafiske design, våre by- og stedstematiske lerretsbilder kan være glamorøse, fristende eller oppviglerske i sin bruk av farger og komposisjon. Velg fra vårt omfattende sortement og gi rommene dine en innredning som får dem til å skille seg ut og gi en følelse av location.

Malerier inspirert av United States

Ideell for å få følelsen av livet i byer med høye bygninger eller kanskje for å få en mer ettertenksom stemning fra de mer landlige delene av Amerikanske Midtvesten, det finnes så mange måter å bruke et US-inspirert maleri i et moderne hjem. Se på våre lerretsbilder med teamer fra Los Angeles, for eksempel. Her vil du finne fargerike bilder, ofte i toner av kritt med klare farger eller og pasteller som gir kontrastfylte maler for skylines og urbane bilder som passer like godt på et kult gjesterom som stilige venterom eller resepsjoner. Mange ser på det kjente Hollywood-skiltet som er plassert over Beverly Hills som et designmotiv - det kan uten tvil skape smule glamour og et sofistikert inntrykk, uansett hvilken æra av filmhistorien du er mest opptatt av. Og så er det våre storslåtte New York lerretsbilder som kan være alt fra jazz-tiden til moderne tider, hvert eneste gjengir the Big Apples gjenkjennelige arkitektur og layout. Fra synet av New Yorks berømte broer til andre som viser byens berømte gule taxier, eller dens kreative graffiti, de fleste har et opprør av farger som gir etterlengtet preg til et hvert interiør. Alternativt, hvorfor ikke se på våre trykk med temaet Las Vegas som er preget av neonlys og overstadighet, helt ideelt for å gi liv til et kjedelig hjørne i hjemmet ditt. Vi har også en stor kolleksjon av San Francisco by-scener som har en flott kombinasjon av sjø, åser og urbant landskap, ofte et godt element for å samle andre dekorative elementer i rommet til en helhet.

Europeiske Byer til Glede

Enten du ser etter den grafiske stilen til et busskart fra London, eller de konsentriske ringene til Amsterdams kanaler skåret inn i et stykke tre, du finner et passende lerretsbilde å velge. Noen Europeiske bybilder vi tilbyr har en nostalgisk følelse med atmosfære som bringer fortiden tilbake. Andre er helt up-to-date med moderne bygninger, som dem vi finner i de mange av skyskraperbildene fra London. Enten du foretrekker det neo-Gotiske majestetiske utseende til the Houses of Parliament eller romantikken til Eiffeltårnet, så finnes det et passende bybilde som kan henge på veggen i ditt hjem. Selvfølgelig er våre Parisiske lerreter en flott måte å gi en chic følelse til et hvert rom, enten du foretrekker en vinfull bistro scene eller noe langt mer sofistiskert, sånn som et maleri av Montmartres kjente basilika. Et annet sted i Europa, du kan bruke et lerret til å oppsummere det travle nattelivet eller gatelivet i Berlin. Fra Reichstag-bygningen til det mer moderne Potsdamer Platz, Berlin tilbyr en rekke flavører, ofte med en stil som ikke finnes noe annet sted. Eller, det kan være at du foretrekker det flyktige lyset som ofte blir fanget i fotografer av Stockholm eller Moskva for å dekorere hjemmet ditt. Ofte skutt med falmet, gulnende lys har bildene som skytes i disse byene ofte en beroligende stemning og fungerer godt sammen med mange ulike toner i en innredning. Til slutt, ingen Europeisk billedsamling er komplett uten de fra Roma, den evige stad. Vi tilbyr alt fra utsikt over takene til utsikt over elven Tiber som vil gi et hvert hjem en merkbar smak av Italia.

En Blanding av Kulturer

Når du skaper en byscene til veggen din, enten det er ved et utsnitt av en by, eller noe som er mer en tolkning, som plakat-design, så inneholder det ofte en blanding av kulturelle symboler som gjør at det fremhever seg. Dette ser du ofte i byscener fra østen. For eksempel har vårt utvalg av trykk fra Tokyo all modernitet som du forventer deg fra denne byen med sine høye puls, men også slående hager og eldre arkitekturelle stiler, som tradisjonelle pagodaer. Du kan også finne den perfekte blandingen av landskap som er menneskeskapt og bygget og naturlige, noen bilder gjengir moderne byggverk mot en bakgrunn av et av Japans mest berømte naturvidunder, fjellet Fuji. Uansett hvilken stemning du ønsker i et bybilde, så er det sannsynlig at du vil finne et som passer akkurat den graden av urban kulhet du er ute etter.
Produktinformasjon