Paris

Det sies at det er den mest romantiske byen i verden, og med disse lerretsbildene, er det ikke vanskelig å se hvorfor. Det som blir tydelig med denne samlingen av lerretsbilder er at Les merLysets by, som den ble kalt på grunn av sin rolle som fakkelbærer under Opplysningstiden, aldri slutter å lyse opp et rom. Ord som dukker opp når man kaster et blikk over disse bildene, etter manges mening den vakreste byen i Europa, er kjærlighet, romantikk, inspirasjon, kunst og mote. Bli forelsket med samlingen av lerretsbilder, og finn glede i måten bildene oser av en bedagelig stil og «je ne sais quoi». Bring et lite øyeblikksbilde av fransk stil inn i hjemmet ditt og se hvordan fargene og stemningen forandrer atmosfæren i rommet fullstendig. For dem som elsker å se en bit av Paris i Pixar-animasjonsstil, spesielt i filmen Biler, fins det et lerretsbilde for nettopp dem! Opplev den idylliske, romantiske og lyse siden av byen gjennom dette bildet! Etter hvert som motivene blir mer abstrakte, er essensen av den franske hovedstaden på ingen måte tapt, faktisk er Paris i selve sjelen til disse bildene. Lerretsbildene viser Moulin Rouge, dansere, Eiffeltårnet, og franske musikere i en disig blanding av linjer or ideer, noe som perfekt innkapsler byens grenseløse energi.

Eiffeltårnet

Fra slike travle bilder, til roligere lerretsbilder i klassisk stil av det enkle, men svært effektive synet av det karakteristiske Eiffeltårnet. Det fins så mange lerretsbilder av Eiffeltårnet å nyte synet av - alle fanger opp en noe ulik stemning ved landemerket. Fra negative kamerafiltre til landskap- og portrettskisser med blyant og linoleumstrykk, er det ikke til å nekte for at tårnet har tjent som inspirasjon for mange fotografer og kunstnere, og det er en fryd å være vitne til resultatet av slik inspirasjon i disse bildene. La de franske sjarmen fylle hjemmet ditt med et bredt utvalg av lerretsbilder med Paris-motiver. Bring en av de vakreste byene i verden hjem - en by som er bevart i en fascinerende fortid av revolusjon og romantikk, litteratur og kunst, og av griffer og engler. Fra det realistiske bildet av Eiffeltårnet omkranset av gylne høstblader til mer abstrakte avbildninger av en av verdens mest karakteristiske skyliner, lykkes disse lerretsbildene med å fremstille byens flotte energi fra et utall ulike perspektiver. Med en innsprøytning av farger, viser bildene av Paris om natten en nattlig eventyrverden - en spraglete stjernehimmel og en svært imponerende skyline. Med to ulike filtre, ett blått og det andre lilla, er det vanskelig å velge.

Landemerker

Fra landemerker slik som det selvskrevne Eiffeltårnet, viser noen lerretsbilder den imponerende Sacré-Cœur i all sin prakt. Andre viser vidunderlige bilder av Triumfbuen. Ta deg en spasertur gjennom de regnfulle gatene i Paris, og la deg fanges av lidenskapen til den mest romantiske byen i verden når du ser på den rød paraplyen fra et av bildene. Sug til deg synet av alle de berømte landemerkene, så karakteristiske for den vakre byen, i ditt eget lune hjem. Omgi deg med den franske hovedstadens verdensberømte skjønnhet og minn deg selv om en kort tur du hadde hit, eller kanskje du til og med drømmer om å reise dit en dag, for, som bildeteksten på et av bildene sier: «tanken på å måtte vente på noe gjør det enda mer spennende» Samlingen av parisiske lerretsbilder er en sann fryd for øynene. Samlingen inneholder slikt et bredt spekter av stemninger og perspektiver, men som likevel knyttes sammen av det felles temaet Paris, og alt det Paris betyr, inkludert kollasjbilder, motiver i postkortstil, regnbuefargede skvetter av skyline, oljepastellbilder, gamle fotografier, moderne svart-hvitt-fotografier, og noen som til og med snur fullstendig opp-ned på perspektivet med flyttingen av en lyktestolpe. Fra historiske landemerker og verdens underverker, til mer personlige øyeblikk av fred og ro, lar disse lerretsbildene ikke noe være uprøvd i avbildningen av den franske hovedstaden, Paris.
Produktinformasjon