Venezia

Venezias horisont eller de venetianske kanalene er bare to av kvalitetsbildene som fins tilgjengelig som lerretsbilder. Disse bildene er klare til å bli hengt opp og beundret, og vil Les mervekke reiselysten i dem som ser dem. Bildet av horisonten er nydelig og et fargerikt, abstrakt bilde av Venezia, malt som om det var en gjenspeiling av seg selv i en sjø av lerretshvitt. Lerretsbildet av Venezias kanaler får liv i dem ved hjelp av en svært dyktig kunstners akryl-/akvarellstrøk så nøyaktige at det nærmest ser ut som et fotografi.

Ytringsfrihet

Venezia er den ideelle byen til å avbildes på en vegg med lerretsbilder fordi den har en så lang og rik historie av lekende inspirasjon og har vært hjem til så mange store kunstnere. For eksempel er miljøet forbløffende og gir en maler en ubegrenset mengde med naturlige steder å arbeide under maleprosessen, mens livsstilen baner vei for ytringsfrihet. Historisk har Venezia vært en by som har viet seg til klokt styre og frihet. Ved å bruke lagunen i nærheten som sitt forsvarsanlegg, hadde palasset ingen vakter andre enn dem som jobbet i våpenlageret. Sammenlignet med sine samtidige i omkringliggende områder, var Venezia kjent som et demokratisk sted, der sivilisasjonen blomstret.

En by bygd på vannet

I moderne tider, kan vi forestille å en by bygd på vannet, men i tidligere tider var det ingen som kunne ha forutsett at ideen skulle fungere, og hvilke problemer som kunne ligge på lur. Venetianerne tok tydeligvis imot utfordringen, og siden Venezia består den dag i dag som en påminnelse om menneskelig skjønnhet og det å overvinne utfordringer vi setter for oss selv. Venezia sprer seg over 117 byer, knyttet sammen av kanaler og broer. Hver øy tilbyr et unikt bilde av dette tidløse stedet. Prøv et lerretsbilde med fotorealistiske smug av murstein og broer eller murstein og vann eller kanskje Venezias skyline i svart for en er sofistikert vestibyle. Canal Grande eller Venezia i skumringen vil fremkalle reisehistorier eller kanskje til og med inspirere deg. Se båter som farer over Canal Grande mens handelsmenn forbereder seg på å start dagen sin med den klare, lyseblå himmelen over seg og Venezias ytre øyer i det fjerne.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider