Berlin

Samlingen av bilder med motiver av Berlin fanger opp storslagenheten til denne pittoreske byen, og bildene vil ta deg med dit på et blunk. Med en eklektisk blanding av vakre bygningerLes mer og påminnelser om tragedien fra de to verdenskrigene, vil disse bildene av den muntre tyske hovedstaden trollbinde deg i timevis. Byen skriver seg fra 1200-tallet, og overfloden av historisk arkitektur gjør denne forbløffende samlingen av lerretsbilder så variert at den så avgjort vil ta seg ut i huset ditt. Fra solnedganger til tordenvær, moderne til eldgamle bygninger - samlingen dekker alle aspekter av denne berømte byen.

Berlinmuren

Brandenburger Tor er så visst et av de mest kjente monumentene i Berlin. Det var et symbol på det delte Vest- og Øst-Berlin, og lot besøkende stige opp på observasjonsdekket for å ta en titt bak Jernteppet. Det var her president Ronald Reagan den 12. juni 1987 ga den berømte ordren om å rive ned Berlinmuren, og etter gjenforeningen ble dette monumentet raskt et symbol på enhet. Lerretsbildet Brandenburg Gate at Night fremstiller dette monumentet i all sin prakt, en minneverdig og varig eksempel på at det gode overvinner det onde, og karakterstyrken hos det tyske folk. De to nærbildene av graffitien på Muren viser både en klassisk stil og en moderne stil og disse lerretsbildene vil forbedre ethvert interiør. Se for deg hvor fornøyde gjestene dine der de slapper av og forsøker å tyde disse beskjedene på så mange ulike språk som tilbyr støtte til tyskerne i den østlige delen av byen. Potsdamer Platz ble gjenoppbygget etter gjenforeningen på det opprinnelige stedet etter å ha blitt totalt ødelagt under annen verdenskrig, og representerer i dag det nye Berlin. De visuelt forbløffende lerretsbildene, med nyanser av lyst og mørkt, og den skarpe moderne designen, illustrerer gjenfødelsen av denne pulserende byen.

Arkitektonisk fortreffelighet

Oberbaumbrücke lar tog og trafikk krysse elven Spree gjennom vakkert konstruerte buer. Den er i to nivåer, og har karakteristiske etterligninger av middelaldertårn som tilfører mystikk og arkitektonisk fortreffelighet. Noe som gjør romantiseringen enda dypere, er at broen var et kontrollpunkt under den kalde krigen, med vakter som patruljerte elvebreddene, og den var med i filmen «The Bourne Supremacy». Berlins horisont, med alt sitt ulike vær, varierer fra myk og overbærende til livlig og travelt, men slutter aldri å glede de besøkende. Lerretsbildene i samlingen tilbyr alle aspekter av byen, alt fra fred og ro til hjertepumpende spenning. Men de er uten tvil utfordrende underholdning.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider